Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ani si nestihol vybaliť. Cestovateľ Cehlárik putuje späť na farmu

Slovenského hokejového útočníka Petra Cehlárika preradilo vedenie klubu zámorskej NHL Boston Bruins do farmárskeho tímu Providence Bruins v AHL. Na tohtosezónny debut v NHL si 22-ročný krídelník ešte musí počkať. Vedenie Bruins pritom Cehlárika len v stredu preradilo z farmy do prvého tímu, čo indikovalo jeho možný štart v profilige.

19.10.2017 10:51 , aktualizované: 20:29
Cehlárik NHL Foto: ,
Peter Cehlárik (vľavo) pendluje medzi prvým tímom Bruins a farmou v AHL.
debata

Cehlárik sa v lete zotavoval po májovej operácii ramena, s prvým tímom sa síce v septembri pripravoval, ale s kontaktnými tréningami začal len pred dvoma týždňami a neodohral ani jeden prípravný duel.

Tesne pred začiatkom základnej časti ho vedenie klubu preradilo na farmu. Tam Cehlárik v troch dueloch nazbieral päť kanadských bodov za 2 góly a 3 asistencie.

Peter Cehlárik si premiéru v NHL pripísal v predchádzajúcom ročníku, v profilige absolvoval 11 zápasov so ziskom dvoch asistencií.

Ďalších 51 súbojov odohral v Providence, nazbieral v nich 39 bodov (20+19). Na svojom konte už má aj štart na seniorských MS, v Petrohrade 2016 v piatich súbojoch strelil jeden gól.

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Zdeno Chára #Boston Bruins #Peter Cehlárik