Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
TIPOS Slovenská hokejová liga play-off - Finále

15.04.2024 o 17:30

DOXXbet Vlci Žilina
5 : 0
(2:0, 0:0, 3:0)
HC Prešov
Naposledy zmenené pred 14 dňami
obnoviť
Filter

Žilina zatiaľ nemá súpera. Z domáceho dvojzápasu si prenáša do Prešova priaznivý stav 2:0 so skóre 13:1! V hosťujúcom tábore budú musieť zmeniť veľa vecí, ak chcú ešte niečo dokázať. Pokračovanie je na programe vo štvrtok a piatok v metropole Šariša. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

58:45

Vlci Žilina dali gól! Prešovčania sú absolútne vyšťavení. Navzájom si zavadzali. MARTIN BELLUŠ využil situáciu a rozvlnil sieť prázdnej bránky. Bez asistencie.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

56:59

Prešov druhýkrát odvolal brankára Ovečku!

56:59

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Bezúch – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.

56:25

Vlci Žilina dali gól! Ovečka chytil prvú strelu LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ale na druhú už nestačil. Mihalik neodpratal puk preč ani Betáka, ktorý prihrával. Asistencie: Šimon Beták a Martin Belluš.

54:21

Vlci Žilina dali gól! Hostia chceli zmeniť obraz hry s jedným hráčom navyše, ale Glazkov zaváhal na modrej čiare. Samostatný nájazd zvládol PATRIK KOYŠ. Bez asistencie.

53:55

Prešov hrá power-play! Juraj Ovečka vykorčuľoval na striedačku!

52:16

Lukášovi Lačnému ostala pozícia obrancu. Nebolo na čo čakať. Musel vypáliť na Valenta, ktorý je naďalej odolný a zaslúžene drží čistý štít.

51:00

Ďalšia robota na pleciach brankára Prešova. V tejto chvíli prišiel do styku so strelou Holendu. Pulščák odtlačil spred bránkoviska Paukovčeka.

50:42

Jakub Pobežal dobrým streleckým pokusom zamestnal Ovečku. Zopakuje sa vhadzovanie v žilinskej útočnej tretine.

Reklamná prestávka.

50:00

Žilinčania sú desať hokejových minút od vedenia 2:0 v sérii. S Prešovom to nevyzerá slávne ohľadom efektivity. Ale ešte nerobíme unáhlené závery.

49:27

Bratské objatie medzi Rusmi Djakovovom a Leščenkom. Išlo o následok súboja Jendroľa s Koyšom. Žilinský hráč skončil na ľade.

Dnešný zápas sleduje 4063 divákov.

Reklamná prestávka.

47:36

Hosťujúcu nemohúcnosť neprelomil Ladislav Ščurko. Východniari totiž posielajú strely, ktoré sú ľahko čitateľné. Valent rovnako tak správne používa lapačku.

47:15

Prešovčania vystrelil z polovice hracej plochy švihom. Valent nikým neotravovaný bez problémov stiahol puk zo vzduchu.

46:01

Leščenko ťažšie spracúva atak telo na telo, ktorý mu uštedril krajan Safaralejev. Ešte si to prišiel prediskutovať s Vladimírom Baluškom, ale je mu to málo platné.

44:03

Ovečkovu pozornosť preskúšal útočník Martin Belluš. Rodákovi zo Spiša sadlo zakončenie bez prípravy spoza ľavého kruhu.

43:01

Zakázané uvoľnenie. Žilina nemôže striedať. Na ľade ostáva Paukovčekova formácia. Mihalik po buly skúšal trafiť vzdialenejšiu žŕdku. Bolo to tesné.

41:01

Andrej Sigarev si zalietal za žilinskou bránkou po súboji s Matúšom Holendom. Jeden z rozhodcov bol blízko tejto situácie, prešovský útočník neprotestoval.

40:35

Prešovčania zahrievajú brankára Valenta aj po návrate zo šatní. Strela od modrej čiary bola pre neho lahôdka.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:19.

Len útočník Juraj Bezúch figuruje na streleckej listine. Jeho presné zásahy sa zrodili ešte v prvej tretine. Šarišania nevyužili dvojnásobnú presilovku.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:44

Žilina hrá s piatimi hráčmi.

38:35

Ukážkové oslabenie žilinských vlkov. Hostia boli veľmi statickí, a to nie je cesta k úspechu. Valent v tomto momente zobral puk z hokejky Leščenka.

38:19

Žilina hrá so štyrmi hráčmi.

36:59

Diváci prvýkrát tlieskajú brankárovi Valentovi. Skúsený gólman vyrazil peknú strelu Dávida Kohúta. Vlci vyhodili puk, ale Šarišania sú rýchlo späť.

36:44

Prešov oddychový čas!

36:44

Prešovskí hokejisti sa môžu nakopnúť k lepšiemu výkonu. Žilina vystavená nepríjemnej situácii. A hostia na najbližší čas reagujú správne.

36:44

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Galamboš – 2 min., krosček.

36:19

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Melcher – 2 min., napadnutie.

36:11

Po dvoch prihrávkach na modrej čiare letel pokus z hokejky obrancu Djakova. Koyš nebol nachystaný na prípadný teč.

35:33

Galamboš neodviedol takú robotu, akú očakával Safaralejev. Žilinský kapitán to viac neznepríjemnil brankárovi Ovečkovi. Puk sa nachádza v jeho lapačke.

32:37

Žilinčania spracovali hráčov druhého prešovského útoku. Sigareva pred bránkou zvládol Pobežal, Ďalogu a Vrábeľa do dorážky nepustil brankár Valent.

Reklamná prestávka.

31:12

Ovečka pozorný v bránke. Z uhla to skúšal Igor Safaralejev. Včera na neho našiel recept, dnes zatiaľ nie.

29:37

Kapitán Peter Galamboš postupoval stredom klziska. Ľavé krídlo bolo pod kontrolou Bezúcha. Ten sa chcel predrať do strely, ale solídnu prácu urobil Semaňák.

29:02

Pobežal rád chodí súperovi pod kožu! Leščenko je ten typ, ktorý si to nenechá páčiť! Žilinského mladíka zložil krosčekom! Potrestaný nebude!

28:39

Po pravej strane sa vydal do napádania Lačný. Z opačnej výborne zapracoval Toma. Došlo k vypichnutiu puku, ale šanca nevznikla.

27:43

Ľubomír Malina mal veľa voľného miesta. Ideálne podmienky na strelu. Na Ovečku poslal pokus švihom, ktorý nebol náročný pre mladého brankára.

Reklamná prestávka.

26:41

Hostia zahrali vysokou hokejkou v strednom pásme. Tam sa aj bude vhadzovať po krátkom reklamnom brejku.

24:46

Táto kombinácia Prešovčanov bola dobrá. Glazkov disponoval gólovou pozíciou, ktorú mu vyrobil Ščurko, no zvolil stred bránky a Michal Valent drží puk v náručí.

24:20

Sebastián Šmída urobil maximum pre úspešné zakončenie. Juraj Ovečka v tejto chvíli podržal prešovský tím.

23:51

Žilina hrá s piatimi hráčmi.

22:36

Sigarev poslal strelecký pokus, ale Žilinčania svojim blokom pomohli brankárovi Valentovi. Následne nabral rýchlosť Galamboš, no domáci kapitán sa nechal zdvojiť v ľavom kruhu.

21:51

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Holenda – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.

21:29

Dobre vyzerajúca kombinačná akcia hostí z Prešova. Ďaloga zľava presne prihral Sigarevovi, ale ruský útočník trafil nastavené Valentove betóny.

20:47

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 18:23.

Zákrok Jerofejevsa ukončil dnešný zápas Róbertovi Vargovi, ktorý zamieril do nemocnice. Žilina v porovnaní s nedeľou zachytil úvod a zásluhou Bezúcha strelila dva góly.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:47

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
J. Nemec – 2 min., držanie.

18:13

Od pravej žŕdky sa natlačil Kevin Jendroľ! Išiel dostatočne dôrazne do bránky! Djakov si robil svoju prácu! Hosťujúci útočník mu nasadil „kravatu“!

16:27

Žilina hrá s piatimi hráčmi.

15:15

Brankár Ovečka vyprodukoval hrúbku! Safaralejev chystal gólovú pozíciu Bezúchovi, ktorý sa však nepresadil! Chuť na hetrik si ešte musí nechať zájsť!

14:41

Koyš dlho hľadal puk medzi korčuľami. Chcel si ho prikopnúť, zozadu na neho vyvíjal tlak Glazkov, čo bolo dôležité. Únik žilinského hráča sa nekonal.

14:27

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Belluš – 2 min., krosček.

12:21

Juščák trochu tvrdšie dohral hosťujúceho Filipa Vrábeľa. Na všetko sa pozeral rozhodca Baluška, ale túto situáciu neriešil.

Reklamná prestávka.

10:51

Pekne na to išla tretia prešovská formácia. Myšlienku tomu dal kapitán Mihalik. Toma cez nohy súpera našiel Chalupu, ale strela skončila na Valentovi.

09:06

Skrumáž pred bránkou Prešova! Zakončenie Jansonsa chcel doraziť za chrbát Ovečku Šimon Beták! Leščenko mu prišiel vysvetliť, kde je jeho miesto!

08:25

Prešov hrá s piatimi hráčmi.

08:05

Vlci Žilina dali gól! Dvojgólovým strelcom sa stáva JURAJ BEZÚCH. V pokľaku vypálil po prihrávke Djakova. Ovečka veľa toho nevidel, pretože mu clonil Lukáš Toma. Asistencie: Kirill Djakov a Bruno Mráz.

Reklamná prestávka.

07:01

Žilinčania dokončili svoju akciu v presilovke, ale ešte ju nezúročili. Hostia zablokovali Melcherovu strelu.

05:25

Žilina hrá s piatimi hráčmi.

05:13

Hra štyroch proti štyrom jednoznačne viac vyhovuje prešovským hráčom. Vpredu pohrozil ďalší obranca Semaňák, len svoj pokus mieril príliš vysoko.

04:03

Útočný výpad si dovolil obranca Glazkov! Valent v tomto prípade bol viac platný, pretože vychytal ruského hokejistu!

03:39

Šarišania sa mohli radovať z prekonania Michala Valenta! Kohút unikol do príležitosti, ale puk poslal do tyčky!

03:25

Vylúčenie v tíme DOXXbet Vlci Žilina:
Belluš – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HC Prešov:
Jerofejevs – 5 min. + DKZ, napadnutie.

03:25

Róbert Varga schytal úder do hlavy od Jerofejevsa! Domáci strelec zamieril do šatne! Martin Belluš pomstil svojho spoluhráča a pustil sa do lotyšského veterána!

02:12

Toma visel na Paukovčekovi. Po jednom zákroku sa ocitol žilinský útočník na kolenách. Rozhodcovia v tom ale nevideli nič nedovolené.

01:30

Valent upratal puk pred Tomom, ale vlkom hrozilo, že sa v ľavom rohu klziska ujme puku Samuel Chalupu. Toho však domáci úspešne eliminovali.

00:37

Vlci Žilina dali gól! Dnes je to odlišný štart Žiliny ako včera. JURAJ BEZÚCH využil stratu rovnováhy Glazkovova a uspel zakončením medzi betóny Ovečku. Bez asistencie.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

DOXXbet Vlci Žilina: Valent – J. Pobežal, Jansons, Holenda, Kolář, Rajnoha, Djakov, Malina – Bezúch, Galamboš, R. Varga – Belluš, Šmída, Beták – Koyš, Mráz, Safaralejev – Jakúbek, Paukovček, Melcher – Juščák.

Tréner: Ernest Bokroš.

HC Prešov: Ovečka – Jerofejevs, Semaňák, Glazkov, Mihalik, J. Nemec, Pulščák – Leščenko, D. Kohút, S. Hrabčák – Ďaloga, Vrábeľ, Sigarev – Chalupa, Toma, Lačný – T. Klíma, Ščurko, Frič – K. Jendroľ.

Tréner: Tibor Tartaľ.

Rozhodca: Baluška, Klejna – Hercog, Valo.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 2. kola finále play-off TIPOS SHL medzi Žilinou a Prešovom.

DOXXbet Vlci Žilina


Domáci hráči nepanikárili v prvom súboji, keď prehrávali po prvej tretine 0:1. Po prestávke vyletelo z kabíny úplne iné mužstvo. Prešovský súper sa nestačil čudovať, čo s ním vystrája absolútny suverén ligy. Zverenci Ernesta Bokroša strelili päť gólov a prinútili hostí meniť brankárov. Víťazstvo 8:1 nečakal ani ten najväčší optimista.

HC Prešov

Uvidíme, ako sa Šarišania vyrovnajú s veľmi krutou fackou v takomto stretnutí. Prešovčanov musí obzvlášť mrzieť debakel 1:8, pretože sa zrodil v prítomnosti fanúšikovi, ktorí merali cestu pod Dubeň.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

DOXXbet Vlci Žilina

DOXXbet Vlci Žilina

  • Valent
  • J. Pobežal
  • Jansons
  • Holenda
  • Kolář
  • Rajnoha
  • Djakov
  • Malina
  • Bezúch
  • Galamboš
  • R. Varga
  • Belluš
  • Šmída
  • Beták
  • Koyš
  • Mráz
  • Safaralejev
  • Jakúbek
  • Paukovček
  • Melcher
  • Juščák
HC Prešov

HC Prešov

  • Ovečka
  • Jerofejevs
  • Semaňák
  • Glazkov
  • Mihalik
  • J. Nemec
  • Pulščák
  • Leščenko
  • D. Kohút
  • S. Hrabčák
  • Ďaloga
  • Vrábeľ
  • Sigarev
  • Chalupa
  • Toma
  • Lačný
  • T. Klíma
  • Ščurko
  • Frič
  • K. Jendroľ