Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga (SR)

31.01.2024 o 17:30

HK DUKLA Ingema Michalovce
3 : 0
(1:0, 1:0, 1:0)
HC Košice
Naposledy zmenené pred 3 mesiacmi
obnoviť
Filter

Žiadna hokejová krása nás nečakala v dohrávke 33. kola na Zemplíne. Efektivita bola naklonená domácej Dukle, ktorá hladko porazila obhajcu titulu 3:0. Útočníci Košíc dnes nemali svoj deň a nedokázali skórovať. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:03

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Vašaš – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Pollock – 2 min., nedovolené bránenie.

59:03

Súboj medzi Vašašom a Pollockom! Bola tam chuť ísť do pästnej výmeny, ale aktéri nedostali na to priestor od rozhodcov!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:46

Riečický nedopustil zmenu skóre na 0:4 z pohľadu majstra.

56:25

Veľmi slabý herný úsek z obidvoch strán. Michalovciam to, samozrejme, nevadí, pretože disponujú slušným a istým náskokom, ale Košice budú mať nad čím premýšľať po dnešnom výkone.

Reklamná prestávka.

54:10

Dominik Riečický sa vytiahol vľavo zo svojej bránky a schoval do lapačky domáci strelecký pokus.

52:47

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

52:06

Michal Chovan bol dostupený Bucom, ktorého na prvýkrát prekonal, ale reparát vyšiel domácemu útočníkovi. Oceliari vyhodení z útočnej tretiny.

50:47

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Michalčin – 2 min., podrazenie.

Reklamná prestávka.

49:49

V Michalovciach to nefunguje ani nosným hráčom Košíc, ktorí pravidelne bodujú. Potvrdil to Fejes. Zasekol protihráča, ale cez jeho korčule nerozvinul akciu na Pollocka.

48:17

Michalovce striedajú. Duklu priviedol na ľadovú plochu center tretieho útoku Jakub Suja.

Reklamná prestávka.

Dnešný zápas sleduje 2278 divákov.

45:29

Zemplínčania v trojici korčuľovali do akcie. Prakticky hneď za modrou čiarou sa naskytla strelecká pozícia Michalčinovi. Ten ale išiel do okatého náprahu a odzadu ho výborne odzbrojil Jokeľ.

44:44

Wilkinsonov puk trielil po mantineli a adresátom mal byť Radovan Puliš. Toto sa domácemu legionárovi nepodarilo splniť.

43:05

Očakávalo sa, či budú rozhodcovia pískať prípadný ofsajd majstra. Keďže sa tak nestalo, Hunter Fejes ohrozil Škorvánka, ktorý sa natlačil na prednú žŕdku a nedal si rozvlniť sieť.

42:21

Matúš Havrila od začiatku zápasu figuruje v situáciách, kedy je potrebné upratovať priestor pred vlastnou bránkou. Tentoraz odháňal Hearda tesne po zákroku Riečického pri zakončení Bodáka.

40:13

Dukla Michalovce dala gól! MATTHEW SANTOS nechytateľne vystrelil skoro od modrej čiary. Riečický ukázal gesto bezmocnosti. Michalovce dnes ťahajú k výhre cudzinci. Asistencia: Kristofers Bindulis.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:12.

Veľké zmeny druhá tretina nepriniesla. Michalovce však zvýšili skóre na 2:0, keď Riečickému nedal šancu obranca Bindulis. Od majstra dnes smerom dopredu je to bieda.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:46

Cooper Zech skvelým pohybom prinútil ísť k ľadu brániaceho Puliša, ale po vytvorení palebnej pozície mu strelu zmarili domáci hráči nasťahovaní v medzikruží.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:42

Zakázané uvoľnenie Košíc. Z hry svojho tímu je dosť nešťastný tréner Dan Ceman. Buc sa postaví na buly proti Slovákovi.

Reklamná prestávka.

37:37

Bodák strieľaným spôsobom našiel Bindulisa. Lotyšovi sa podarilo vypáliť zaujímavú strelu, po ktorej doslova skočil Riečický a nechal si puk pri sebe.

35:43

Znovu Košičanom horelo pod zadkom! Ležérne bránenie sa nakoniec nevypomstilo, keďže Santos sa natlačil pred bránku, ale Riečický použil hokejku!

35:02

Bačo narobil zmätky medzi vlastnými kruhmi! Michalovčania si brúsili zuby na tretí gól, ale Puliš neskóroval zo zadnej žŕdky!

33:35

Ak by Buc skôr reagoval na pohyb Vašaša, s ktorým sa vytvorilo mierne prečíslenie, Riečický by bol vystavený do problémov. Oneskorenú prihrávku zúročil vracajúci sa Zech a zabral svojou hokejkou.

32:14

Dukla Michalovce dala gól! KRISTOFERS BINDULIS zakričal Daugavinšovi, aby mu pristavil puk zadovkou. Riečickému to poslal popod vyrážačku. Asistencie: Kaspars Daugavinš a Matthew Santos.

31:38

Dukla pár sekúnd popracovala v útočnej zóne a mohla tam ostať dlhšie, ale Solenskému nevyšlo prenášanie hry zo strany na stranu.

31:13

Zech vyhadzoval od vlastného zadného mantinelu. Marek Valach vyskočil v stredovom kruhu, položil puk na hokejku a vrátil ho späť.

Reklamná prestávka.

29:44

Jokeľ bránil vo výhľade Škorvánka. Bindulis dával pozor na Slováka, s ktorým si na okamih skočili do vlasov počas hry. Arbitri to nechali tak.

29:02

Košičanom sa darí držať v tretine i na puku. Hra už je rovnovážna, ale hostia sa výraznejšie nepresadili.

28:18

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

27:49

Chovan, Berger, Pollock, ale Jääskeläinen túto spoluprácu nespečatil vyrovnávajúcim presným zásahom. Nezasiahol puk podľa predstáv.

26:57

Marek Slovák sa potrebuje strelecky uchytiť, aj preto bol z Nitry poslaný na hosťovanie do Košíc. Snažil sa trafiť medzierku medzi betónmi Śkorvánka, no slovenský reprezentant to včas uzavrel.

26:18

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Kabáč – 2 min., hrubosť.

Reklamná prestávka.

25:11

Róbert Bačo sa odvážil ísť do súboja jeden proti jednému. Zvládol si obhodiť Macejka, ale michalovský obranca pri následnej práci bol úspešnejší. Bačov pohľad smeroval na hlavného rozhodcu Hronského, ktorý mu ukázal nech hrá ďalej.

24:31

Veľmi riskantné riešenie situácie ponúkol Zech. Išiel popred bránku Riečického obklopený z oboch strán súpermi a navyše po kontakte s jedným spadol. Pre jeho šťastie sa však puk dostal von z pásma.

22:59

Jääskeläinen bol dosť vytrvalý a nedal dýchať veľkej hviezde na domácej strane Daugavinšovi. Kapitán lotyšskej reprezentácie nakoniec skončil na dvierkach košickej striedačky.

22:04

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Macejko – 2 min., nešportové správanie.

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Havrila – 2 min., nešportové správanie.

21:37

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

21:15

Košice veľa toho neukazujú počas početnej výhody. Ani strela Zecha nebola nejako extrémne kvalitná a okrem iného nepresná. Škorvánek nemusel zasahovať.

20:29

Berger vyfasoval tvrdý hit pri mantineli. Stihol ešte puk odohrať, ale Oceliari stratili útočnú tretinu.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 18:23.

Zápas sa odohráva v komornej atmosfére. Príčiny sú jasné od tohto pondelka, o ktorých sa už toho popísalo. Michalovčanom to až tak nevadí, pretože sú útočnejší a zaslúžene v jednom prípade prekonali Dominika Riečického. Košice sa zatiaľ hľadajú.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:37

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
J. Wilkins – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

17:41

Puliš bol vo vedení puku a už v útočnom pásme. Nevyskúšal však niečo vyťažiť z pošmyknutia Draveckého.

16:04

Postavenie mimo hry Michaloviec. Hra je vykázaná do strednej tretiny.

15:24

Max Newton prechádzal ku košickej bránke okolo protihráča. Cez neho vyslal bekhend na zadnú tyčku, ale to neslávilo úspech.

Reklamná prestávka.

13:29

Michalčinovo nahodenie na zadný mantinel malo zmysel. Za pukom prišiel pohodlne Solenský a so svojimi útočnými partnermi pobudol v pásme. V konečnom výsledku prišlo jedno zakončenie, ktoré však nepreverilo gólmana Košíc.

12:37

Dukla Michalovce dala gól! Prvý zápas, otvorený strelecký účet. JOSH WILKINS gólovo dokončil prácu Newtona. Riečickému to nekompromisne poslal za chrbát do poloprázdnej svätyne. Asistencia: Max Newton.

11:42

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Berger – 2 min., hákovanie.

11:27

Breton najprv cez Valachovu hokejku hľadal v tesnej blízkosti Škorvánka Jääskeläinena, ktorý sa mýlil pri zakončení. Kanadský obranca krátko na to sa presťahoval z čiary k bránke, ale puk sa k nemu nedostal.

Reklamná prestávka.

10:12

Martin Bodák využil priestor na dobrú strelu od modrej čiary. Riečický na to odpovedal zásahom, po ktorom má puk vo svojej moci. Havrila ešte prišiel robiť poriadky a zrodila sa drobná šarvátka.

09:53

Michalovce a Košice hrajú s piatimi hráčmi.

09:26

Santos hlásil obsadenosť dvomi košickými hráčmi medzi kruhmi. Heard predsa tam posielal prihrávku spoza brány, ale puk opustil pásmo.

09:13

Puliš aj Solenský ostali stáť pred košickým brankárom Riečickým. Puk sa nachádza pod jeho lapačkou a hra je prerušená.

08:31

Dukla pohrozila. Dominik Riečický sa mihol pri strele Wilkinsa, ktorý ale mieril poriadne nepresne.

07:34

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Newton – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Havrila – 2 min., hrubosť.

Reklamná prestávka.

07:34

Jasečko pustil hokejku z rúk a ostal ležať na ľade. Zabolela ho kolízia s Róbertom Bačom. Newton mu to chcel ísť vysvetliť ručne – stručne, ale narazil na Havrilu.

07:04

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

06:40

Kabáč výrazne zaostával v korčuliarskom súboji proti Fejesovi. Košický zakončovateľ zamestnal Škorvánka, ktorý podržal Duklu.

06:16

Jääskeläinen sa ocitol vo svojej obľúbenej póze. S Bretonom mu to stále ide a aj táto delovka z kruhu rezonovala zo spolupráce tejto dvojice. Chýbalo len trafiť Škorvánkov priestor.

05:27

Lahôdkou Bretona sú strely smerujúce hore. Jednu z nich adresoval na michalovskú bránku, ale Škorvánek na puk videl a vyrazil ho.

05:04

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Santons – 2 min., hrubosť.

04:11

Newton chcel štartovať z vlastnej obrannej zóny. Robil to v prítomnosti Luntera, pričom michalovský center prvej formácie napokon aj zaváhal.

03:21

Fantastický prienik Samuela Solenského! Blysol sa krásnou ručnou prácou! Riečický si však pripísal úspešný zákrok vyrážačkou!

01:52

Jääskeläinen zdvihol zrak a preniesol nahrávku medzi domáce kruhy. Michalovčania však postrážili Pollocka.

01:11

Jasečko predĺžil prihrávku za bránku Košíc, kde bol Daugavinš. Od neho išiel následný puk pred bránkovisko, ale Santos nezakončil podľa očakávaní.

00:15

Bergerovi vyšiel pekný strelecký pokus švihom z polovice ľadovej plochy. Škorvánek nasmeroval puk do pravej strany.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek – Bindulis, Michalčin, Jasečko, Drgoň, Macejko, Bodák, R. Novák – Santos, Newton, Daugavinš – J. Wilkins, Heard, Valach – Puliš, Suja, Solenský – Kabáč, Buc, Vašaš – Fedor.

Tréner: Tomek Valtonen.

HC Košice: Riečický – Breton, Olsson, Zech, A. Bartoš, Šedivý, Dravecký, Semaňák – Fejes, Pollock, Jääskeläinen – M. Chovan, Berger, M. Lunter – Jokeľ, Slovák, Rogoň – T. Faith, Havrila, Bačo.

Tréner: Dan Ceman.

Rozhodca: J. Konc ml., Hronský – Stanzel, Šoltés.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní dohrávky zápasu 33. kola Tipos extraligy medzi Michalovcami a Košicami.

HK DUKLA Ingema Michalovce


Posledné dni sú v Michalovciach hektické. Dukla vyhrala v nedeľu na Slovane 2:1, ktorý na ňu nenašiel recept v tejto sezóne ani vo štvrtej konfrontácii. Zaujali však udalosti po zápase. Tréner Peter Kudelka po návrate na Zemplín skončil aj s asistentom Tomášom Surovým. Vedenie klubu to podmienilo tým, že herný prejav tímu nie je v poriadku a kabína potrebuje impulz. Ten prichádza v podobe navrátilca Tomeka Valtonena, ktorý pred tromi rokmi získal bronz. Michalovciam patrí štvrtá pozícia v tabuľke.

HC Košice

Oceliari si splnili domácu úlohu, keď vyhrali s posledným Humenným. Nešlo ale o žiadne gólové hody. Majster sa uskromnil a zobral tri body po rezultáte 3:1. Košičania majú pred Michalovcami päťbodový náskok.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HK DUKLA Ingema Michalovce

HK DUKLA Ingema Michalovce

  • Škorvánek
  • Bindulis
  • Michalčin
  • Jasečko
  • Drgoň
  • Macejko
  • Bodák
  • R. Novák
  • Santos
  • Newton
  • Daugavinš
  • J. Wilkins
  • Heard
  • Valach
  • Puliš
  • Suja
  • Solenský
  • Kabáč
  • Buc
  • Vašaš
  • Fedor
HC Košice

HC Košice

  • Riečický
  • Breton
  • Olsson
  • Zech
  • A. Bartoš
  • Šedivý
  • Dravecký
  • Semaňák
  • Fejes
  • Pollock
  • Jääskeläinen
  • M. Chovan
  • Berger
  • M. Lunter
  • Jokeľ
  • Slovák
  • Rogoň
  • T. Faith
  • Havrila
  • Bačo