Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos extraliga predkolo play-off

11.03.2023 o 18:00

HK Nitra
2 : 0
(1:0, 1:0, 0:0)
HK Poprad
Naposledy zmenené pred rokom
obnoviť
Filter

Tipos extraliga má prvého postupujúceho do štvrťfinále, ktorým sa stávajú hokejisti HK Nitra, ktorí porážajú Poprad 3:0 na zápasy. Nitriansky postup spečatili Adam Sýkora a Filip Krivošík. Corgoni sa v prvom kole play-off stretnú s víťazom základnej časti HC Košice. Ich séria sa rozbehne v piatok 17. marca v metropole východu. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

57:20

Poprad hrá power-play! Peters dole! Na ľad prišiel Samuel Mlynarovič!

56:28

Adam Drgoň si nakorčuľoval na prihrávku Betkera. Na pravom krídle uvoľnil Svitanu a rýchlo sa presúval do bránkoviska, kde ale bol zablokovaný.

Reklamná prestávka.

54:54

Bubela prešiel okolo útočnej modrej čiary, kde nechal pripravený puk Kolouchovi. Jeho švih ohrozil Kašíka.

53:58

Solenský zachytil nohami strelu Podlipnika a vyrazil do úniku! Anthony Peters ostal v bránke a hokejku zlikvidoval slabšie zakončenie!

Reklamná prestávka.

52:02

Tomáš Záborský dostal puk na Kašíka, ktorý ho poľahky zakryl.

50:48

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

50:12

Pekná spolupráca medzi Hrnkom a Gillom. Zo zámorského súboja vyšiel víťazne popradský brankár, ktorý skvelo zasahoval vyrážačkou. Ale takisto slušne zakončoval Nitran.

49:07

Nitra hrá s piatimi hráčmi.

48:48

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Kolouch – 2 min., hákovanie.

47:25

Popradu mohol definitívne zlomiť väz Jozef Baláž! Peters svojich podržal!

47:07

Vylúčenie v tíme HK Nitra:
Leščenko – 2 min., Pád pod nohy.

Reklamná prestávka.

46:05

Podlipnikov strelecký pokus prišiel ešte na hranici modrej čiary. Potvrdili to rozhodcovia rozpažením rúk. Kašík chytá.

44:24

Pri sebe sa ocitli Elmer a Vainio. Rýchlo tam prikorčuľoval čiarový rozhodca, aby zabránil prípadnej šarvátke. Buly v strednej tretine.

43:33

Bajtek pred Petersom. Brankár hostí nevrátil puk do hry.

43:14

Libor Kašík prišiel do kontaktu s náročnou a tvrdou strelou popradského hráča Betkera. Puk nemal veľmi pod kontrolou, no nečelil následnej dorážke.

42:27

Buncis s bekhendom na bránku. Podlipnik sa nedal rozhodiť forčekovaním od Čederleho. Hra je prerušená.

41:00

Prechod Nitranov do útočného pásma bol v poriadku. Jakub Lacka neohrozil Petersa.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:50.

Nitra sa približuje k ukončeniu kvalifikačnej série a postupu do štvrťfinále. V absolútnom závere druhého dejstva skóroval Krivošík.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:57

Nitra dala gól! Pekná kombinácia vicemajstra a FILIP KRIVOŠÍK zaznamenal gól do šatne, ktorým zároveň zúročil presilovú hru. 2:0 pre Nitru. Asistencie: Sahir Gill a Jozef Baláž.

39:31

Poprad hrá so štyrmi hráčmi.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:39

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Drgoň – 2 min., podrazenie.

37:55

Elmer vytvoril streleckú pozíciu Gajdošovi. Strela popŕhlila brankára Petersa, ale hostia sa nateraz ubránili. Hrnka už ostal bez možnosti dorážať.

37:31

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Brincko – 2 min., držanie.

36:00

Podlipnik drží puk za vlastnou bránkou. Mužstvá striedali.

Reklamná prestávka.

34:33

Čederle zblízka dorážal, ale Peters vyrazil!

33:33

Vainio s Kukučom chránili Petersa. Spred bránky spoločne vyháňali Sýkoru.

32:49

Kapitán hostí Patrik Svitana sa vyhol Vitalošovi, ktorý sa za ním naťahoval hokejkou. Nasledovala strela z ľavého kruhu, ale do Kašíkovej lapačky.

32:24

Tomášovi Hrnkovi ušiel puk, ktorý namiesto hokejky dostal na päty a už ho nedokázal zachytiť. Zakázané uvoľnenie Corgoňov.

32:00

Spoza klbka hráčov skúšal šťastie obranca Podlipnik. Neuspel.

31:16

Samuel Petráš nestihol doraziť spred bránkoviska!

30:24

Gill a jeho ležérny prístup k rozohrávke medzi vlastnými kruhmi. Puk ostal za ním a na hokejku si ho zobral Razgals. Pokus však lepšie nezvládol.

Reklamná prestávka.

30:00

Polovica duelu je za nami. Oba tímy sa gólovo trápia, a tak stále platí 1:0 pre Nitru.

28:54

Čederlemu patrili ostatné sekundy pri tomto striedaní. Povozil puk po útočnej tretine a následne prišla koncovka. Kamzíci zrážali na ochrannú sieť.

28:26

Miloš Bubela predviedol individuálnu snahu, ale s mimoriadne nepresným pokusom zápästím. Nasleduje buly pred Kašíkom.

27:37

Sýkora sa postavil pred Petersa a chcel sklepnúť nastrelený puk od Gajdoša. Popradský brankár so zákrokom.

26:34

Postavenie mimo hry Popradčanov.

Reklamná prestávka.

25:29

Strelecký pokus Betkera neudržal brankár Kašík! Vytvorila sa skrumáž, v ktorej najaktívnejšie pracoval Kukuča, no nebolo mu súdené skórovať!

24:31

Razgals nebol v ofsajde a mohol pokračovať v hre. Nitra si nebola týmto istá a poskytla viac miesta Špirkovi. Hráč hostí so slušným projektilom do dobre postaveného Kašíka.

23:55

Adam Sýkora preskúšal koncentráciu Petersa v bránke Popradu. Prerušená hra.

23:08

Súboj ťažších váh. Krivošík dostal k zemi Betkera, ktorý ale nemal v hlave myšlienku oplácania. Pri súčasnom stave by Kamzíkom iba poškodil.

22:42

Peters schoval puk do lapačky, keď čelil náročnému nastreleniu. Popradčania čistili svoj predbránkový priestor. Do chrbta dostal krosček Leščenko od Vainia a vznikla drobná mela.

22:24

Puk sa ocitol pod hosťujúcim obrancom Vainiom, ktorý ležal na ľade. Aktívne ho dobýjal domáci Buncis. Keď ale začal spod neho vyťahovať puk, rozhodcovia hru pre istotu zastavili.

20:46

Popradský útočník Peresunko podkúril Corgoňom. Jeho kľučky ho priviedli ku Kašíkovi a následné nahodenie sa odrazilo od Mezeiovej korčule, čo stihol postrehnúť domáci brankár a zakryl puk.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 18:55.

Veľmi rýchly gól Adama Sýkoru poslal Nitru do vedenia. Hostia spod Tatier hrajú existenčný zápas, ale ich výkon je vlažný.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:06

Nebezpečne sa zastreľoval Petr Kolouch. Bolo to v súboji jeden na jedného a nitriansky brankár mal pri tomto pokuse veľké šťastie.

Reklamná prestávka.

15:59

Kašík bol na chvíľu v problémoch! Podlipnik ho prinútil vyraziť pred seba a hneď to skúšal z bekhendu Andrej Kukuča!

15:30

Nitra hrá s piatimi hráčmi.

15:03

Dobrá popradská kombinácia s patričným zakončením. Spoza pravej tyčky nabíjal Svitana Kolouchovi, ktorý vyzval k zákroku Kašíka.

14:29

Trochu okatá prihrávka Drgoňa krížom cez pásmo a navyše cez dve hokejky domácich. Hra je prerušená po úspešnom vypichnutí puku do hľadiska.

13:56

Green si ľahol do zakončenia Razgalsa. Lotyš chcel nahrať Špirkovi. Jozef Baláž poslal puk preč.

13:30

Vylúčenie v tíme HK Nitra:
Solenský – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

13:23

Slušný strelecký pokus, o ktorý sa postaral hosťujúci kapitán Patrik Svitana. Ako pravák bol v polohe, kedy mohol vystreliť. Kašík spojil betóny.

12:18

Momentálne prebieha nezaujímavé zápolenie. Puk lieta zo strany na stranu a nevidno tvorbu šancí, alebo aspoň snahu o ne.

Reklamná prestávka.

10:14

Vainio súperil s Lackom, ale ani jeden nezískal puk, ktorý skončil medzi hráčmi Popradu na striedačke.

08:45

Meliško veľmi pekným spôsobom vypratal priestor na útočnej modrej čiare, kam vošiel Tomáš Záborský. Popradského strelca zradila presnosť, keďže poslal puk do protihráča.

08:18

Popradskí hokejisti vyhadzujú puk na zakázané uvoľnenie. Bude sa vhadzovať pred gólmanom Petersom.

07:36

Elmer už si pomaly vylepšoval palebnú pozíciu a objavoval sa v súboji jeden proti jednému. Obranca Betker mu však nedal priestor zakončiť.

06:54

Adam Sýkora v spolupráci s Gillom spôsobili prievan pred brankárom Petersom, ktorého chcel prekonať druhý menovaný.

Reklamná prestávka.

05:20

Valigura dostal prihrávku na Mlynaroviča. Od neho to následne mierilo k bránkovisku Nitry, ale na opačnej žŕdke sa chcel presadiť Kundrik, no nevidel ho.

04:45

Betker výborne nasmeroval puk pred bránku. Solenský neustrážil Kukuču, ktorý prenikol do dvoch pokusov. Kašík mal plné ruky práce, ale pripísal si úspech.

02:45

Ďalekonosný pokus popradského obrancu Drgoňa. Táto strela preletela cez všetky čiary a nepodarilo sa zariadiť hybridný icing.

02:13

Nebude sa pískať zakázané uvoľnenie. Podlipnik bol nútený hrať a hneď mal za sebou nitrianskeho protivníka. Poslal to po mantineli.

01:08

Nitra dala gól! Corgoni sa ujímajú vedenia. Úspešný teč ADAMA SÝKORU, na ktorý nestihol reagovať Peters. Asistencia: František Gajdoš.

00:14

Poprad hrá o všetko. Naznačil to hneď po úvodných sekundách Tomáš Záborský, ktorý zakončil bekhendovým spôsobom. Kašík zasahoval.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Nitra: Kašík – Mezei, Green, Gajdoš, Bodák, Stacha, Vitaloš, Pupák – Bajtek, J. Baláž, Krivošík – A. Sýkora, Gill, Lacka – Solenský, Hrnka, Elmer – Leščenko, Buncis, Čederle.
Tréner: Antonín Stavjaňa.

HK Poprad: Peters – Razgals, Jasečko, Brincko, Betker, Drgoň, Kukuča, Podlipnik, S. Petráš – Valigura, Kolouch, Bubela – Vainio, Kundrik, Sokoli – Záborský, Špirko, Peresunko – Svitana, Mlynarovič, Meliško.
Tréner: Peter Mikula.

Rozhodca: Stano, Žák – Hercog, Jedlička.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní tretieho zápasu kvalifikácie o play-off medzi Nitrou a Popradom.

HK Nitra


Nitriansky vicemajster vstal z popola. Po základnej časti začínal boj o najlepšiu osmičku na ľade Kamzíkov a pod Zobor si priviezol fantastické vedenie 2:0. Zápasy boli okorenené o emócie a hlavne v druhom zápase to naplno vrelo, keď sa Tomáš Hrnka nechal vyprovokovať Samuelom Petrášom. Čo je však dôležité, Corgoni sú posledný krok pred postupom ďalej.

HK Poprad

Hostia vedia, že keď padnú, pre túto sezónu skončili. Nad Popradčanmi sú teda poriadne čierne mračná, ale nejdú sa vzdať. Prezradil to aj obranca Adam Drgoň, ktorý sľúbil vyskúšanie všetkých možností. Podtatranci boli pred rokom Nitrou vyradení vo štvrťfinále. Všetko nasvedčuje tomu, že sa bude história opakovať.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Nitra

HK Nitra

  • Kašík
  • Mezei
  • Green
  • Gajdoš
  • Bodák
  • Stacha
  • Vitaloš
  • Pupák
  • Bajtek
  • J. Baláž
  • Krivošík
  • A. Sýkora
  • Gill
  • Lacka
  • Solenský
  • Hrnka
  • Elmer
  • Leščenko
  • Buncis
  • Čederle
HK Poprad

HK Poprad

  • Peters
  • Razgals
  • Jasečko
  • Brincko
  • Betker
  • Drgoň
  • Kukuča
  • Podlipnik
  • S. Petráš
  • Valigura
  • Kolouch
  • Bubela
  • Vainio
  • Kundrik
  • Sokoli
  • Záborský
  • Špirko
  • Peresunko
  • Svitana
  • Mlynarovič
  • Meliško