Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Česi si vydýchli. Jágr nastúpi na štvrťfinále

Hviezdny český hokejový veterán Jaromír Jágr, ktorý znova znepokojil svojím zdravotným stavom fanúšikov domáceho mužstva na MS v Prahe a Ostrave, by mal nastúpiť na štvrtkové štvrťfinále proti Fínsku.

13.05.2015 15:39
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr.
debata (2)

Počas utorňajšieho zápasu A-skupiny so Švajčiarmi už v polovici úvodnej tretiny zamieril do kabín O2 Areny v spoločnosti fyzioterapeuta Pavla Kolářa. Bolo to však iba z preventívnych dôvodov, keďže mal problémy so slabinami a priťahovačom bedrového kĺbu.

„Nechceli sme riskovať, aby nemohol nastúpiť na štvrťfinále. Venovali sme čas liečbe a regenerácii. S Fínmi to pôjde skúsiť. Je tam malý otázniček, či bude štartovať, ale skôr áno,“ uviedol pre iDnes.cz fyzioterapeut českého tímu Pavel Kolář. Jágrove problémy mohol spôsobiť mäkký ľad v O2 Arene, narazené mal tiež lýtko, čo mohla byť príčina jeho súčasných problémov. Český 43-ročný veterán neabsolvoval žiadnu špeciálnu liečbu.

Jágr už v úvodnom dueli šampionátu proti Švédom inkasoval „sekeru“ do malíčka, ale napokon pokračoval v turnaji. V doterajších siedmich stretnutiach dal štyri góly.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #česká hokejová reprezentácia
Načítavajú sa športové výsledky...