Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Dobrá správa! Starosta by mal hrať. Sekera sa zmenil na kaderníka

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi na finále MS proti Rusku v totožnej zostave zo semifinále či štvrťfinále, teda s brankárom Jánom Lacom a možno aj s obrancom Tomášom Starostom.

20.05.2012 13:35
starosta, prucha Foto:
Zranený Tomáš Starosta opúšťa ľadovú plochu. Pred ním Petr Průcha, ktorý ho zranil.
debata

Po predpoludňajšom dobrovoľnom krátkom rozkorčuľovaní to prezradil hlavný tréner výberu SR Vladimír Vůjtek. Ten si z kabíny do hotela odniesol nepoužitú košeľu, keďže po víťaznom zápase tú pôvodnú nemenil, a tak v nedeľu už vo ôsmom súboji za sebou vyjde na striedačku v rovnakej, ako predtým postupne proti USA, Kazachstanu, Bielorusku, Švajčiarsku, Francúzsku, Kanade aj Česku.

ONLINE PRENOS
Sledujte spoločne s nami online prenos z finálového zápasu Slovensko – Rusko v nedeľu od 19:30 na Pravda.sk!

Nádejne vyzerá Starostov štart aj podľa vyjadrenia lekára slovenskej výpravy Jozefa Kubašovského. „V Tomášom prípade ide o natiahnuté väzy v pravom ramene a AC-vykĺbenie. Čo sa týka jeho nastúpenia vo finále, som optimista,“ povedal Kubašovský. Na predpoludňajšom rozkorčuľovaní sa na ľade pod dozorom asistenta trénera Jerguša Baču objavili iba brankár Peter Hamerlík a kvarteto korčuliarov – Libor Hudáček, Marek Hovorka, Michal Sersen a Marcel Haščák.

Viacero hráčov mužstva SR sa v nedeľu objavilo v Hartwall Arene s vynovenými účesmi, medzi nimi aj Branko Radivojevič či Marcel Haščák. „Keď sme postúpili do finále, tak som dal svoju hlavu k dispozícii Sekovi (Andrejovi Sekerovi, pozn.), nech mi tam niečo spraví,“ poznamenal s úsmevom Radivojevič a Haščák ho doplnil: „Seko je taký náš kaderník.“

Marcel Haščák tak skončil s úplne vyholenou hlavou a Branko Radivojevič s nagelovanou hlavou a pristrihnutými vlasmi po stranách.

Marcel Haščák a jeho nová frizúra. Foto: www.hokejportal.net
Marcel Haščák Marcel Haščák a jeho nová frizúra.
debata chyba