Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Hamerlík verzus Laco. Hudáček bude brankárska trojka

Kto zostane, kto odíde? Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek zatiaľ veľa neprezradil. Po prípravnom zápase v Prahe proti Česku však naznačil, ako vyrieši brankársku otázku.

18.04.2012 21:31
Július Hudáček, Peter Hamerlík Foto:
Slovenskí brankári. Vľavo Július Hudáček, ktorý bude trojkou, vpravo Peter Hamerlík. Toho čaká boj o post jednotky s Jánom Lacom.
debata (1)

V Prahe nastúpil v bránke Peter Hamerlík a bol oporou. „Určite som sa cítil najlepšie z troch zápasov, v ktorých som nastúpil. Dostal som sa do tempa, hádam sa na môj výkon dalo pozerať. Česi hrali výborne, no boli pasáže, keď sme sa im vyrovnali a možno boli aj lepší. Hoci náš výkon nebol zlý, už potrebujeme nejakého súpera zdolať, aby sme navodili v kabíne víťaznú atmosféru,“ vravel po zápase gólman pôsobiaci v moravskom Třinci.

Ján Laco zabojuje o post jednotky reprezentácie. Foto: SITA
Ľudučin, Laco Ján Laco zabojuje o post jednotky reprezentácie.

V piatkovej odvete v Bratislave pôjde medzi žrde Ján Laco. Tréner Vůjtek prezradil, že v zostávajúcich prípravných zápasoch pred MS (Slováci odohrajú vrátane piatkového súboja ešte tri) už dá šancu len tejto dvojici, trojkou bude najmladší z gólmanov Július Hudáček.

O jediný gól súboja v Prahe sa postaral obranca Kristián Kudroč (druhý zásah v reprezentácii). „Od modrej môžete dnes dať gól len dvoma spôsobmi. Buď vyšlete na brankára raketu, alebo mu clonia vo výhľade hráči. To bol aj tento prípad,“ opisoval moment z 35. minúty.

Kristián Kudroč. Foto: Ľuboš Pilc
Kristián Kudroč Kristián Kudroč.
1 debata chyba