Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chára dostal dámske nohavičky

Zástupcovia Slovenskej pošty odovzdali v pondelok v Moskve hokejovej reprezentácii Slovenska celkovo 392 zásielok od fanúšikov. Ľudia z celého Slovenska mohli počas prvých šiestich dní MS posielať hokejistom listové zásielky, balíky a odkazy najrozličnejšieho charakteru.

07.05.2007 15:23
debata

Obsah zásielok bol v mnohých prípadoch veľmi zaujímavý. V balíkoch si hokejisti mohli nájsť odkazy, básničky, riekanky, plyšové hračky, talizmany, tričká, medovníky, detské hokejky, sklené zvončeky pre šťastie, transparenty, kľúčenky, knihy, keramické hračky či rozhodcovský dres.

Hokejoví dorastenci zo Senice poslali stolový hokej s odkazom: „Keby sa slovenským reprezentantom na ľade málilo a hokej by im stále chýbal.“ Z Myjavy zasa prišla pravá kopaničiarska pálenka a s ňou želanie: „Na zdravie, na víťazstvá, na medailu z Moskvy.“

Odosielateľ(ka) z Medzeva poslal(a) Zdenovi Chárovi dámsku spodnú bielizeň, Marián Gáborík dostal od fanúšika autíčko, Ivan Čiernik zasa kávovú minisúpravu. Deti z materskej školy na Velehradskej ulici v Bratislave vyrobili hokejistom zlaté medaily. Pošta nemohla do Ruska doručiť darček z Partizánskeho – bábovku.

Zástupcovia Slovenskej pošty za najoriginálnejší a najkrajší darček označili obrovského plyšového zajaca v hokejovom výstroji, ktorý poslali žiaci z hokejovej školy Svišť v Bratislave. Na oplátku bude ich šatňu zdobiť hokejový dres s podpismi slovenských hokejových reprezentantov.

„Darčeky nám urobili radosť. Vážime si, že ľudia stoja za nami, fandia nám a vyjadrujú podporu. Určite, keď ich budeme všetky rozbaľovať, bude veľa zábavy. Chalanov rozosmeje najmä darček pre Zdena Cháru,“ poznamenal kapitán reprezentačného tímu Miroslav Šatan, ktorého doplnil ešte Marián Hossa: „Zdeno bude určite prekvapený, keď sa dozvie, čo dostal. Som veľmi zvedavý na jeho reakciu. Vidieť, že hokej má aj svoje fanynky.“

Pravého krídelníka z Atlanty potešil obrovský maskot – zajac a stolový hokej. „Obrovský zajac bol veľmi pekný. Stolový hokej som hrával ako dieťa, mám na to príjemné spomienky,“ dodal Marián Hossa.

debata chyba