Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šatan o súperovi: Nechávam to na osud

Slovenskí hokejisti využili pondelok na oddych po ťažkých súbojoch v osemfinálovej F-skupine majstrovstiev sveta. Keďže štvrťfinále hrajú až v stredu, deň voľna každý využil po svojom. Ďalší tréning čaká Šuplerov tím až v utorok priamo na ľade arény na Chodynských poliach.

07.05.2007 14:40
debata

Slováci sa meno svojho štvrťfinálového súpera dozvedia v pondelok večer po zápase Rusko – Švédsko. V prípade víťazstva domáceho tímu nastúpia Slováci proti „trom korunkám“ v stredu o 18.15 SELČ, ak vyhrá severské mužstvo, Šuplerovcov čaká o štyri hodiny skôr súboj so zbornou Viačeslava Bykova.

„Necháme to na osud, nech nám on vyberie súpera. Obe mužstvá sú kvalitné, takže ak chceme postúpiť, musíme podať najlepší výkon na turnaji,“ povedal kapitán mužstva Miroslav Šatan, ktorý si pravdepodobne súboj Ruska so Švédskom podobne ako jeho spoluhráči pozrie v televízii.

Na štadión sa hokejisti na rozdiel od realizačného tímu nechystajú. „V priebehu pondelka sa budeme snažiť si od hokeja oddýchnuť, trochu naň zabudnúť. V utorok už bude nasledovať samotná príprava na zápas,“ dodal Miroslav Šatan.

debata chyba