Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Najlepší tím to má nahnuté. Vegas si vezie domov výhodu

Najlepší tím Západnej konferencie po základnej časti NHL Dallas Stars prehráva v 1. kole play off NHL s tímom Vegas Golden Knights už 0:2 na zápasy.

25.04.2024 07:26
Dallas Stars Foto:
Sklamaný útočník Dallasu Jason Robertson.
debata

V noci na štvrtok prehral aj v druhom domácom zápase série a to 1:3. Boston zvíťazil v Toronte 4:2 a vedie 2:1 na zápasy. Los Angeles vyrovnalo stav série s Edmontonom na 1:1, keď v druhom meraní síl zvíťazilo 5:4 po predĺžení.

Víťazný gól obhajcov titulu v Dallase dal Noah Hanifin, ktorý v 39. minúte zvýšil na 2:1. V závere ešte skóroval do prázdnej bránky Jack Eichel.

Iľja Čujkov Čítajte viac Keď nemôže Mohamed k hore, pôjde hora k Mohamedovi. Rusi si našli arabský koč, na ktorom sa chcú doviezť na MS

V drese Bostonu sa zaskvel Brad Marchand, zapísal si dva góly a asistenciu, keď sa postaral aj o víťazný gól na 3:2 v 52. minúte a napokon aj pečatil skóre do prázdnej bránky v poslednej minúte.

O triumfe Kings rozhodol v tretej minúte predĺženia Anže Kopitar. Slovinský veterán si pripísal aj dve asistencie. Dva góly v drese víťazov dal švédsky útočník Adrian Kempe, za domácich dvakrát rozvlnil sieť Dylan Holloway.

Play off NHL – 1. kolo:

štvrťfinále Východnej konfeencie – 2. zápasy:
Toronto – Boston 2:4
stav série: 1:2

štvrťfinále Západnej konferencie – 1. zápasy:
Dallas – Vegas 1:3
stav série: 0:2

Edmonton – Los Angeles 4:5 pp
stav série: 1:1

Dresy tímov na MS v hokeji 2024 Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
Rakúsko - domáci dres.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dallas Stars #Edmonton Oilers #Anže Kopitar #Vegas Golden Knights