Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hokej z nás vie vytiahnuť aj tie najhoršie emócie, vraví Rapáč. Šéf Spišiakov reaguje na Melicherčíka. Aký je skutočný dôvod jeho konca v klube?

Pôvodná verzia o konflikte medzi brankárom Marcelom Melicherčíkom a generálnym manažérom Spišiakov Richardom Rapáčom sa nepotvrdila. Klub zverejnil na svojich sociálnych sieťach stanovisko oboch strán, ktoré vnáša do celej kauzy viac svetla.

25.04.2024 14:47
SR šport Hokej APHK TEL TK VV SZĽH BAX Foto:
Na snímke generálny manažér HK Spišská Nová Ves Richard Rapáč.
debata (1)

„Chcel by som sa vyjadriť k mojej absencii v treťom a štvrtom zápase finálovej série proti Nitre. Týmto by som chcel prebrať zodpovednosť za svoje správanie a uviesť veci na pravú mieru. Moja reakcia na trénera a opustenie mítingu nebola profesionálna, správna ani primeraná,“ píše sa v reakcii Melicherčíka, ktorú zverejnil klub.

Podľa nej došlo k skratovému konaniu zo strany brankára počas prípravy na finálové zápasy v Nitre.

Branislav Mezei Čítajte viac Krásne gesto zlomeného kapitána Spišskej. Nitra a Mezei si to za svoju prácu zaslúžia, hrali sme naivný hokej, smútil Rapáč

"Som len človek a mám svoje emócie a pocity. Všetci chceme vyhrávať, ako aj všetci robíme chyby či už na ľade alebo mimo neho. To, čo sa stalo ma naozaj mrzí, kvôli spoluhráčom, fanúšikom, sponzorom, klubu a aj kvôli mne. Po tých rokoch, čo som v klube pôsobil, by ma ani vo sne nenapadlo, že by to takto všetko skončilo.

Bohužiaľ, čas sa vrátiť nedá a to, čo sa stalo, tak by som sa chcel aspoň takto ospravedlniť a zároveň poďakovať fanúšikom a všetkým ľuďom v Spišskej Novej Vsi za fantastickú podporu, spoluhráčom za pomoc, lebo bez nich by som nič nedokázal, ľuďom, čo sa o nás pekne starali a v neposlednom rade aj Rišovi Rapáčovi za prejavenú dôveru v čase môjho pôsobenia v klube. Ďakujem a do budúcnosti prajem len to najlepšie," uvádza Melicherčík vo svojej reakcii.

Na vyjadrenia brankára zareagoval aj generálny manažér klubu Richard Rapáč.

melicherčík Čítajte viac Konflikt vedenia s brankárom? Spišiaci prišli vo finále o oporu. S Melicherčíkom sme sa spojili, reaguje na šíriace sa fámy

“Hokej je šport plný emócii. Niekedy vie z nás vytiahnuť aj tie najhoršie. Bohužiaľ to, čo sa stalo sa už vrátiť nedá, ale Marcel si aj napriek tomu zaslúži nie len môj obdiv, ale obdiv a vďaku všetkých fanúšikov nášho klubu za neodškriepiteľnú prácu za roky svojho pôsobenia, ktoré v našom klube odviedol.

Bol pri všetkých historických momentoch novej éry nášho klubu, na ktoré sa nikdy nezabudne. Marcel ďakujeme a prajeme do športového aj civilného života len to najlepšie,“ konštatuje Rapáč vo svojej reakcii.

Spišská Nová Ves prehrala vo finále extraligy s Nitrou 0:4 na zápasy. Za posledné dva roky však dokázala získať strieborné a bronzové medaily.

Nitrianske oslavy majstrovského titulu Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Obrovská radosť v nitrianskej aréne....

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Melicherčík #HK Spišská Nová Ves #Richard Rapáč