Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zvolen posilňuje. Pod Pustý hrad sa sťahuje skúsený český majster, zmluvy predĺžili traja hráči

Český hokejový brankár Pavel Kantor sa stal novou posilou HKM Zvolen. Uplynulé dve sezóny pôsobil tiež v najvyššej slovenskej súťaži, keď si obliekal dres tímu HC Nové Zámky. Oba kluby o tom informovali na svojich webových stránkach.

23.04.2024 12:07
Pavel Kantor, Karol Csányi Foto:
Zľava Karol Csányi (Zvolen), Michal Laurenčík (Nové Zámky) a brankár Nových Zámkov Pavel Kantor počas októbrového zápasu.
debata

Tridsaťdvaročný Kantor ochytal za „býkov“ celkom 103 extraligových stretnutí, v ktorých si udržal viac než 92-percentnú úspešnosť zákrokov a zaznamenal tri čisté kontá.

V českej extralige pôsobil počas deviatich sezón, nastúpil vo viac ako 200 zápasoch, a v roku 2019 získal majstrovský titul s Třincom.

logo-ms-v-hokeji-2024-cesko Dávame do pozornosti Všetko o MS v hokeji 2024 na jednom mieste

Kantor bol v ročníku 2022/23 najviac vyťažovaným brankárom súťaže (50 zápasov v základnej časti a 5 zápasov play off), keď nastúpil vo všetkých zápasoch tímu.

V tejto sezóne ochytal 48 duelov, ale pre neho a celé mužstvo sa skončila sezóna už po dlhodobej časti, keďže Nové Zámky obsadili 11. priečku v tabuľke a nepostúpili do play off.

Zvolen v pondelok potvrdil, že zmluvy predĺžili obranca Jozef Sládok a útočníci Peter Zuzin a Patrik Marcinek. Novým trénerom mužstva sa stal Čech Martin Štrba.

Najlepší a najhorší hráči po ZČ extraligy 2023/24 Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Ktorí hokejisti v základnej časti extraligy...
debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #hokej #extraliga #HKM Zvolen #HC Nové Zámky #Pavel Kantor