Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ani sa nečudujem, že Slovan vypadol. Slovenskú speváčku vysmiali za jej verziu hymny pred zápasom s Košicami

Hokejový Slovan po katastrofickom úvode sezóny nabral druhý dych, no na viac ako štvrťfinále play off to nestačilo. Dojmy zo sezóny u fanúšikov nevylepšila ani bývalá superstaristka Martina Šindlerová.

29.03.2024 09:52
Martina Schindlerová, HC Slovan Foto:
Schindlerová si za svoju verziu hymnu vypočula svoje.
debata (19)

Speváčka, ktorá zažiarila v prvom ročníku speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar, sa zhostila úlohy odspievať národnú hymnu pred tretím zápasom štvrťfinálovej série play off extraligy medzi domácim HC Slovan a obhajcom titulu z Košíc.

Tím z hlavného mesta napriek krásnej návšteve 9550 divákov prehral 3:5. Šindlerová pred zápasom vystúpila bez nároku na honorár, no jej modernejšie poňatie hymny publikum neoslovilo. Mnohí bez okolkov skonštatovali, že spievala falošne.

Schindlerová si predzápasové vystúpenie užila. "Spievala som slovenskú hymnu pred prvým domácim hokejovým zápasom Slovana s Košicami, a bol to pre mňa úžasný zážitok spievať našu hymnu spolu s plným štadiónom divákov.

Užila som si aj našu hymnu, aj atmosféru na zápase. Milujem, keď ľudia takto spolu svorne fandia. Šport aj umenie spája ľudí, zdieľajú emócie, môžu sa vykričať a pritom zrelaxujú. A tiež je to aj nervák, ale to je na tom to krásne," napísala na sociálnej sieti, kde zdieľala aj video z vystúpenia.

V komentároch prevládal iný názor. „Nečudo, že Slovan vypadol po takej hymne,“ napísal jeden z užívateľov.

„Martina, jedna rada, je absolútne faux pas upravovať štátnu hymnu, je to neúcta, nespievala si Gotta ani Gombitovú, ale štátnu hymnu SR,“ píše sa v inom.

„Fúha, celkom zle. Aký afekt. A veľké preafektované gestá. Nepáči sa mi to,“ uviedol ďalší z rady nespokojných fanúšikov speváčky.

Pôvodný plán bol, že Schindlerová si spev zopakuje aj pred ďalším zápasom. V sobotu sa už na ľade neobjavila, hymnu odspieval Simon Štubniak, známejší pod umeleckým menom The Curly Simon.

„Mala som spievať hymnu aj pred druhým domácim zápasom Slovana s Košicami, ale v sobotu sa narýchlo prišlo na to, že existuje povera, že keď spieva ten istý spevák hymnu dvakrát po sebe, prináša to domácemu klubu smolu,“ vysvetlila na sociálnej sieti speváčka svoju sobotňajšiu absenciu.

Výmena speváka však nič nezmenila na tom, že Košice vyhrali v Bratislave aj druhý zápas a bez väčšej námahy postúpili do semifinále.

Najlepší a najhorší hráči po ZČ extraligy 2023/24 Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Ktorí hokejisti v základnej časti extraligy...
19 debata chyba
Viac na túto tému: #extraliga #HC Slovan Bratislava #Play Off #slovenská hymna #Martina Schindlerová