Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kam povedú ďalšie kroky Dúbravkovho konkurenta v bráne? Kariusa vyháňa z Anglicka jeho populárna snúbenica

Newcastle sa po sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou bude rozhliadať po novom brankárovi, ktorý by doplnil anglicko-slovenské duo Nick Pope a Martin Dúbravka.

29.03.2024 17:40 , aktualizované: 18:21
Loris Karius, Diletta Leottaová Foto:
Brankár a reportérka majú spolu dieťa.
debata

30-ročnému nemeckému brankárovi Lorisovi Kariusovi v júni vyprší zmluva a od „strák“ ponuku na nový kontrakt asi nedostane.

Počas dvoch sezón naskočil iba do dvoch stretnutí. Naposledy vo februári v lige proti Arsenalu, od ktorého inkasoval štyri góly.

Jeho snúbenica, populárna športová reportérka a moderátorka Diletta Leottaová, dúfa, že ďalšou kariérnou destináciou Nemca bude Taliansko.

Diletta Leottaová a Loris Karius Čítajte viac Dúbravka ho odstavil, v súkromí však žiari. Babrákovi z Liverpoolu povedala talianska kráska áno

Leottaová by bola najradšej, keby jej budúci manžel opustil ostrovy, ktoré krásavica považuje za „nepohodlné“ z rýdzo praktických dôvodov.

"Newcastle je veľmi nepohodlný, keďže neexistujú žiadne priame lety. Chcela by som, aby hral v Monze alebo za akýkoľvek iný tím v Serie A a bol by bližšie k rodine.

Vždy mu hovorím, že hráči, ktorí prídu hrať do Serie A, si potom Taliansko zamilujú a často tam zostanú a žijú navždy. Verím, že sa to môže stať aj jemu," povedala pre taliansky web Tuttosport.

Diletta Leottova Čítajte viac V Liverpoole si vyslúžil posmešky a označenie brankársky babrák. Najkrajšia športová moderátorka porodila spoluhráčovi Dúbravku dcéru

Mohlo by sa jednať o vzkriesenie Kariusovej kariéry. V posledných rokoch toho veľa neodchytal.

Okrem Newcastlu počas posledných štyroch rokov pôsobil aj v Unione Berlín, no i v Nemecku sa dostal do brány iba v piatich zápasoch.

Kariusovu kariéru poznačil katastrofálny výkon vo finále Ligy majstrov 2017/2018, kde v drese Liverpoolu predviedol dva kiksy, ktorými prakticky daroval výhru na striebornom podnose Realu Madrid.

Krásna talianska moderátorka Diletta Leottaová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Je považovaná za najkrajšiu moderátorku na...
debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #Newcastle United #Martin Dúbravka #Loris Karius #Diletta Leottaová