Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka ho odstavil, v súkromí však žiari. Babrákovi z Liverpoolu povedala talianska kráska áno

Futbalový brankár Loris Karius v súčasnosti prežíva krásne momenty v osobnom živote. Potom, čo mu partnerka v auguste porodila dcéru má Nemec ďalšiu šťastnú novinku. Karius je s pôvabnou priateľkou Dilettou Leottaovou zasnúbený.

01.02.2024 07:20
Diletta Leottaová a Loris Karius Foto:
Loris Karius a Diletta Leottaová.
debata

O radostnú správu sa Leottaová podelila s fanúšikmi na sociálnych sieťach. „Povedala som áno. Čakala som niekoľko mesiacov, pretože sme s Lorisom chceli čo najviac prežiť emócie z Ariinho narodenia,“ napísala krásna talianske reportérka na Instagrame s tým, že teraz sú pripravení venovať sa novému veľkému míľniku v ich životoch ako rodina.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Karius tvorí s Leottaovou pár od jesene 2022 a vlani v auguste sa šťastnej dvojici narodila dcérka Aria. „V okamžiku zachytenom na fotke som bola najšťastnejšia žena na svete, s Lorisom a Ariou, ktorá prichádzala na svet,“ uviedla 32-ročná novinárka.

Tá sa do povedomia športových fanúšikov dostala aj údajným pomerom so švédskym futbalistom Zlatanom Ibrahimovičom. Dvojica mala spoločne stráviť Silvester 2021.

740011014 Čítajte viac Rusi s pompou oznámili, že čoskoro odohrajú futbalový zápas proti jednej z európskych reprezentácií. V Moskve hovoria o bratoch

V súčasnosti sa Leottaová naplno venuje úlohe matky a budúcej manželky Kariusa. Nemecký brankár, ktorého aktuálne medzi žrde Newcastlu nepustí Slovák Martin Dúbravka, sa do história zapísal katastrofálnym výkonom vo finále Ligy majstrov 2018.

V drese FC Liverpool vtedy urobil dve obrovské chyby a prakticky daroval víťazstvo a trofej Realu Madrid po prehre 1:3. Odvtedy si 30-ročný brankár za Liverpool už nezachytal. A nechytáva ani v Newcastli. Naposledy stále medzi žrďami vo februári 2023 v stretnutí Ligového pohára proti Manchestru United.

Brazílski futbaloví šampióni vtedy a teraz Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Prečo Ronaldo trpí nadváhou? Prečo sa...
debata chyba
Viac na túto tému: #Loris Karius #Diletta Leottaová