Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobodáme ti dcéru! Českej hviezde a jej manželke sa nechutne vyhrážali. Dôvod? Ronaldo

Bol to nepríjemný moment. Taký, po ktorom tuhla krv v žilách. A objavila sa aj na tvári superhviezdy.

08.04.2024 13:51
Tomáš Vaclík, Cristiano Ronaldo Foto:
Tomáš Vaclík a Cristiano Ronaldo.
debata

V roku 2022 sa v A-divízii Ligy národov stretli českí futbalisti s portugalskými. Pre domácich to bol mimoriadne nevydarený duel, dostali debakel 0:4 a pripísali si najvyššiu prehru na vlastnom ihrisku v histórii samostatnosti.

Takmer 20-tisíc divákov v pražskom Edene prihliadalo nezastaviteľnému divadlu portugalských hviezd. Na čele s Cristianom Ronaldom.

12. Lukáš Haraslín Čítajte viac Víťazom nie je Čech. Slovák je za Moravou unikát. Haraslín je na vrchole prestížneho rebríčka

A hoci hosťujúci kapitán neskóroval ani raz, bol pri momente, na ktorý len tak nezabudne žiadny z aktérov tohto stretnutia.

Po jednom zo súbojov s českým brankárom Tomášom Vaclíkom zostal otrasený na trávniku.

Dnes už 35-ročný gólman ho v snahe vyboxovať loptu trafil priamo do tváre. Z nosa Ronalda sa ihneď spustila krv a skončil v krátkej opatere lekárov.

Stret Tomáša Vaclíka s Cristianom Ronaldom.

Hrozivý okamih napokon nemal vážne následky. Aspoň nie pre Ronalda. Jeden z najlepších futbalistov histórie stretnutie dohral a priviedol svoj tím k hladkému triumfu.

To Vaclík bol na tom podstatne horšie. Hoci – až niekoľko dní po zápase. Dôvod? Vyhrážky na sociálnych sieťach.

„Prehrali sme 0:4, tak som na internet asi štyri dni ani nešiel. Keď som sa k tomu odhodlal, našiel som tam veľké množstvo správ a upozornení,“ spomína si 54-násobný český reprezentant.

Christian Karembeu a Adriana Sklenaříková Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Istý čas vo futbale neexistoval známejší pár....

To, čo sa v nich dočítal, „stálo za to“.

„Od fanúšikov Ronalda tam toho bolo veľa. Vyhrážky voči mne i mojej manželke. Písali mi, že ublížia mojej rodine, nech už ani nechodím do Portugalska,“ pokračuje Vaclík v rozhovore pre projekt Futbalovej asociácie Českej republiky Cez čiaru.

„Do správy mi dokonca prišlo, že mi pobodajú dcéru. To už bolo naozaj cez čiaru,“ dodáva v súčasnosti brankár španielskeho druholigistu z Albacete.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #šikana #vyhrážky #českí futbalisti #portugalskí futbalisti #Tomáš Vaclík