Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toto je daň za dlhú a úspešnú kariéru. Cristiano Ronaldo vzbudil rozruch fotkou svojich chodidiel

Hviezdny Portugalčan Cristiano Ronaldo behá po futbalových trávnikoch už viac ako tridsať rokov. Fanúšikovia si všimli daň, ktorú športovec musel zaplatiť za svoju kariéru.

20.03.2024 10:56 , aktualizované: 11:19
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo má v nohách stovky zápasov na najvyššej úrovni.
debata (2)

39-ročná ofenzívna legenda, ktorá stále nepatrí do starého železa, pôsobí na profesionálnej úrovni už viac ako dve desaťročia.

Jeho futbalová púť je ovenčená mnohými tímovými aj individuálnymi trofejami. Dopracoval sa k nim cez vyše tisíc zápasov na klubovej úrovni. V drese portugalskej reprezentácie pridal ďalších 205 stretnutí.

Ronaldovi sa navyše počas celej kariéry ako zázrakom vyhli vážne zranenia, vďaka čomu nikdy nepauzoval dlhší čas a mohol tak zbierať jeden štart za druhým.

To sa nevyhnutne prejavilo na stave jeho končatín. Na svojom instagrame uverejnil fotografiu, kde odpočíva pri bazéne.

Fanúšikom neunikli jeho zdeformované a začervenané prsty na oboch chodidlách. Aj keď ocenili jeho celoživotnú obetu pre hranie futbalu na špičkovej úrovni, zo stavu jeho končatín boli prekvapení.

Nie je to však výnimočný pohľad, aj keď ľudia, ktorí šport podrobne nesledujú, môžu byť zaskočení.

Cristiano Ronaldo, CR7 Čítajte viac Sám nemohol uveriť tomu, čo sa stalo. Ronaldo spálil jednu z najľahších šancí kariéry, Al Nassr vypadol

Najlepší športovci sveta, medzi ktorých stále patrí aj nestarnúci CR7, sa musia neustále udržiavať v kondícii, čo okrem zápasov znamená aj hodiny tréningov a individuálnej prípravy. Udržať si svoje chodidlá, či (podľa konkrétneho športu) iné časti tela, v bezchybnom stave, je pre nich preto prakticky nemožné.

K stavu Ronaldových nôh sa kedysi vyjadril aj jeho bývalý spoluhráč z Juventusu Turín Weston McKennie, podľa ktorého boli Portugalčanove končatiny v „otrasnom stave“.

Bývalá hviezda Manchestru United či Realu Madrid mu iba sucho odvetila, že sa pozerá na nohy, ktoré majú hodnotu miliardu eur.

Krásna Georgina na Paris Fashion Week Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Okrem fotografii z Parížskeho týždňa módy si...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #kariéra #nohy #CR7