Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

PSG našiel náhradu za Mbappého. Kto bude spoluhráčom Škriniara? Ponúka 88 miliónov eur

Keďže kľúčový muž Paríža St. Germain Kylian Mbappé v lete odchádza z Parku Princov, pravdepodobne do Realu Madrid, francúzsky majster túži čo najskôr zaplátať dieru, ktorá im po odchode kanonier vznikne na ľavom krídle.

14.03.2024 19:01
Marcus Rashford Foto:
Marcus Rashford.
debata

Kto sa teda môže stať novým hviezdnym spoluhráčom kapitána slovenskej reprezentácie Milana Škriniara v Paríži St. Germain?

Podľa The Mirror túži francúzsky veľkoklub obnoviť svoj záujem o futbalistu Manchestru United Marcusa Rashforda, ktoré sa pokúšal zlákať do mesta pod Eiffelovou vežou už pred dvomi rokmi.

Anglicky reprezentant vtedy odolal vábeniu PSG a podpísal na Old Trafforde zmluvu do roku 2028 s týždenným platom 350-tisíc libier (410-tisíc eur).

Ronaldo Čítajte viac Miestni ostali v šoku. Z limuzíny vystúpil hviezdny Ronaldo a zahral si za dedinský klub

Úradujúci majster Ligue 1 je podľa britských médií pripravený ponúknuť za Rashforda 75 miliónov libier (88 miliónov eur), pričom Manchester United by chcelo čiastku na úrovni 100 miliónov libier.

Nakoľko má nové športové vedenie červených diablov prebudovať káder, môže byť v pokušení čo najskôr zarobiť a uvoľniť si mzdový priestor, aby dokázal v lete splniť pravidlá finančnej fair play Premier League.

Nakoľko je Rashford odchovancom Manchestru United, peniaze prijaté po jeho prestupe by boli klasifikované ako čistý zisk.

Ryan Giggs Čítajte viac Z legendy násilník a vyvrheľ. Slávny Giggs sa vytratil z vrcholového futbalu, má novú prácu

Ak by sa napokon prestup do PSG zrealizoval, 26-ročný futbalista by sa stal najdrahším Angličanom v histórii, ktorý opustil Old Trafford. Tento rekord doteraz drží David Beckham, ktorý v roku 2003 odišiel do Realu Madrid za 25 miliónov libier.

Rashford strelil v tejto sezóne iba sedem gólov v 27 zápasoch a dostal sa aj do sporu s trénerom Erikom ten Hagom.

Z kádra United bol vylúčený v januárovom súboji Anglického pohára proti Newportu po tom, čo tvrdil, že bol príliš chorý na to, aby trénoval s mužstvom. Neskôr vyšlo najavo, že deň predtým si užíval žúrovanie v severoírskom Belfaste.

Priemerné platy futbalistov v európskych súťažiach Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach zistíte priemerný...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Manchester United #Paríž St. Germain #Milan Škriniar #Marcus Rashford #Kylian Mbappé