Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Zaplatili za drahé lístky, no Messi sa neukázal. Terčom bučania fanúšikov sa stal aj Beckham

Argentínsky futbalista Lionel Messi sa stal v nedeľu na štadióne v Hongkongu terčom negatívnych reakcií.

04.02.2024 14:04
843369075 Foto:
Speváčka GEM si robí selfie s Davidom Beckhamom.
debata

Fanúšikom sa nepáčilo, že hviezdny hráč Interu Miami presedel prípravný duel proti domácemu výberu na lavičke. Zápas vyhral klub MLS 4:1.

Duel sa hral na zaplnenom štadióne s kapacitou 38.323 divákov, vstupenky stáli v prepočte približne 125 dolárov. Messi však pre problémy so zadným stehenným svalom nenaskočil na trávnik ani na minútu.

Keď sa duel blížil ku koncu a začalo byť zrejme, že priaznivci držiteľa Zlatej lopty za rok 2023 neuvidia, začalo sa z hľadiska ozývať bučanie a skandovanie „chceme Messiho“.

cristiano ronaldo Čítajte viac Bol to výsmech? Keď Ronaldo zbadal na obrazovke ustarosteného Messiho, veľavravne sa uškrnul

Argentínsky kanonier odohral v predchádzajúcom zápase v Saudskej Arábii šesť minút. Spolumajiteľ Interu Miami David Beckham sa snažil poďakovať fanúšikom za podporu a pochopenie.

Na oplátku sa aj on stal terčom bučania a fanúšikovia mu adresovali gestá s palcom nadol. "Rozumieme sklamaniu divákov, žiadame o odpustenie.

Priali by sme si, aby sme mohli poslať na trávnik Lea Messiho i Luisa Suareza, no bolo by to priveľké riziko," povedal po stretnutí tréner Miami Gerardo Martino podľa AFP.

Lionel Messi a jeho nová luxusná vila na Floride Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi získal luxusnú nehnuteľnosť na...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #David Beckham #Lionel Messi #Inter Miami #bučanie