Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zaplatili za drahé lístky, no Messi sa neukázal. Terčom bučania fanúšikov sa stal aj Beckham

Argentínsky futbalista Lionel Messi sa stal v nedeľu na štadióne v Hongkongu terčom negatívnych reakcií.

04.02.2024 14:04
843369075 Foto:
Speváčka GEM si robí selfie s Davidom Beckhamom.
debata

Fanúšikom sa nepáčilo, že hviezdny hráč Interu Miami presedel prípravný duel proti domácemu výberu na lavičke. Zápas vyhral klub MLS 4:1.

Duel sa hral na zaplnenom štadióne s kapacitou 38.323 divákov, vstupenky stáli v prepočte približne 125 dolárov. Messi však pre problémy so zadným stehenným svalom nenaskočil na trávnik ani na minútu.

Keď sa duel blížil ku koncu a začalo byť zrejme, že priaznivci držiteľa Zlatej lopty za rok 2023 neuvidia, začalo sa z hľadiska ozývať bučanie a skandovanie „chceme Messiho“.

cristiano ronaldo Čítajte viac Bol to výsmech? Keď Ronaldo zbadal na obrazovke ustarosteného Messiho, veľavravne sa uškrnul

Argentínsky kanonier odohral v predchádzajúcom zápase v Saudskej Arábii šesť minút. Spolumajiteľ Interu Miami David Beckham sa snažil poďakovať fanúšikom za podporu a pochopenie.

Na oplátku sa aj on stal terčom bučania a fanúšikovia mu adresovali gestá s palcom nadol. "Rozumieme sklamaniu divákov, žiadame o odpustenie.

Priali by sme si, aby sme mohli poslať na trávnik Lea Messiho i Luisa Suareza, no bolo by to priveľké riziko," povedal po stretnutí tréner Miami Gerardo Martino podľa AFP.

Lionel Messi a jeho nová luxusná vila na Floride Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi získal luxusnú nehnuteľnosť na...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #David Beckham #Lionel Messi #Inter Miami #bučanie