Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmena dresu je na spadnutie. Boženík si zahrá s legendou Realu, čaká sa na krok Rakitiča

Slovenský reprezentant Róbert Boženík, ktorý má za sebou skvelú jeseň v portugalskej lige, by mal počas jarnej časti sezóny nastupovať v slávnom španielskom klube Sevilla FC.

30.01.2024 13:28
823116125 Foto:
Boženík oslavuje svoj gól v národnom drese proti Bosne.
debata (6)

Najlepší strelec Boavisty Porto mal do nového pôsobiska zamieriť ešte počas zimného prestupového obdobia, ktoré sa čoskoro končí.

Okolo slovenského kanoniera, ktorý za Boavistu Porto mal gólovo plodnú prvú polovicu sezóny, krúžilo viacero známych celkov z popredných európskych líg.

818353739 Čítajte viac Traja Slováci v jednom klube z top ligy? Okolo kanoniera z Terchovej sa dejú veci, píše o tom aj veľký futbalový insajder Fabrizio Romano

Najviac sa spomínal portugalský gigant FC Porto či taliansky Hellas Verona (so Slovákmi Suslovom a Dudom), ale aj Werder Brémy, Lille či FC Sevilla.

Podľa portálu Relevo boj o mladého útočníka vyhrala práve Sevilla, za ktorú hrávajú aj bývalý kapitán Realu Madrid Sergio Ramos či bývalý stredopoliar Barcelony Ivan Rakitič.

Slávny klub nezažíva ideálnu sezónu, v La Lige mu patrí až 16. priečka. Boženík by mal v Seville najprv hosťovať, súčasťou dohody je aj opcia na následný prestup.

Novú posilu, ktorej trhová hodnota je po vydarenej jeseni okolo 5 miliónov eur, si vyhliadol športový riaditeľ Víctor Orta.

Všetky formality ohľadom Boženíkovej zmeny dresu by mali byť hotové, oficiálne oznámenie novej posily by malo prísť po prestupe chorvátskeho vicemajstra sveta Rakitiča do saudskoarabského klubu Al-Shabab, ktorý dokončili behom utorka.

Zárobky futbalových klubov v sezóne 2022/2023 Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Ktoré kluby v minulej sezóne zarobili najviac?...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #prestup #FC Sevilla #Ivan Rakitič #Sergio Ramos #Róbert Boženík