Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šejkovia hľadajú náhradu za Škriniara, PSG si vyhliadlo ďalšieho Slováka. Je nepredajný, znie odpoveď

PSG čelí problémom v obrane a počas januárového prestupového obdobia sa bude činiť. S prestupom do Paríža sa spája množstvo mien, vrátane slovenského reprezentanta.

09.01.2024 10:45
813629727 Foto:
Škriniarovi by v PSG mohol pribudnúť kolega z reprezentácie.
debata

Najväčšou stratou pre francúzskeho majstra je stabilný člen základnej zostavy a kapitán slovenskej reprezentácie Milan Škriniar. Ten sa zranil počas finále francúzskeho superpohára, v ktorom PSG porazilo FC Toulouse 2:0.

Radosť z trofeje však vystriedali obavy ohľadom zdravotného stavu slovenského stopéra. Škriniar duel nedohral a po zápase sa začalo šuškať, že ide o ťažšie zranenie.

To potvrdil aj sám klub, ktorý informoval, že Škriniar si nepekne poranil členok a bude nutná operácia.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar šiel do katarskej nemocnice pod skalpel. Správy po operácii vravia, že jeho účasť na ME nie je vylúčená

Tú už má Slovák za sebou, zákrok prebehol v katarskej Dauhe. Na trávniku sa však tak skoro neobjaví, podľa viacerých zdrojov sa bude zotavovať minimálne tri, štyri mesiace.

PSG však nemôže rátať s viacerými defenzívnymi hráčmi. Paríž síce získal brazílskeho obrancu Lucasa Beralda, s tým sa však do základu nerátalo.

Podľa renomovaného webu L'Équipe je na odchode z francúzskej metropoly Nordi Mukiele, ktorý sa má stať posilou Bayernu Mníchov.

Paríž teda pred jarnou časťou sezóny potrebuje hráčov do zadných radov. Jednou z posíl by mohol byť Slovák Dávid Hancko.

Tvrdí to web Footmercato, podľa ktorého už vedenie PSG kontaktovalo Feyenoord Rotterdam, v ktorom Hancko hráva. „Dvadsaťšesťročný hráč je ľavonohý a môže nastúpiť aj na poste krajného obrancu,“ uvádza Footmercato.

834208447 Čítajte viac PSG potvrdil zlé správy ohľadom Škriniara. V Katare sa pokúsia zachrániť Slovákovu sezónu

Bohatý gigant však dostal košom, Slovák nie je na predaj. Holanďania odkázali, že v januári nemajú v pláne zbavovať sa kľúčových hráčov, medzi ktorých už dlhšie patrí práve Hancko.

Ten sa vypracoval na jeden zo základných stavebných kameňov zostavy Rotterdamu, čo sa prejavilo aj na jeho cenovke. Trhová hodnota Slováka sa podľa nemeckého portálu transfermarkt pohybuje okolo hodnoty 35 miliónov eur.

Hancko navyše nedávno podpísal v Holandsku novú zmluvu, ktorá platí do roku 2028. Ak by PSG naozaj stál o prestup, vyšlo by to šejkov, ktorí klub vlastnia, veľmi draho.

To by pre Parížanov nemusel byť žiadny problém. Pre klub, ktorý patrí katarskou vládou dotovanej spoločnosti Sports Investments, totiž miliónové sumy nie sú žiadnou prekážkou, čo už ukázal pri nákupoch a platoch hviezd ako Neymar, Messi či Mbappé.

Osvedčení hráči, ktorým sa v lete skončí zmluva Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Mnohým skúseným hráčom v lete vyprší zmluva. To...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #zranenie #prestup #PSG #Milan Škriniar #Dávid Hancko