Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mali zarobiť deväť miliónov eur, odišli s dlhým nosom. Lukratívny biznis Plzne stroskotal

Nigérijský futbalista Rafiu Durosinmi podľa Bildu neprestúpi z českej Viktorie Plzeň do Eintrachtu Frankfurt, pretože v Nemecku neprešiel zdravotnou prehliadkou.

03.01.2024 16:20
Rafiu Durosinmi Foto:
Viktoria Plzeň mala za dobre stavaného útočníka Rafiu Durosinmiho dostať od Frankfurtu deväť miliónov eur.
debata

Západočeský klub a účastník osemfinále Európskej konferenčnej ligy situáciu okolo 21-ročného afrického útočníka nekomentoval.

Bild na konci decembra informoval, že oba kluby sa dohodli na prestupovej čiastke okolo deväť miliónov eur. Rodák z Lagusu nenastúpil na súťažný zápas od októbrovej operácie poškodených väzov v kolene. Vstupná prehliadka však mala odhaliť iný zdravotný problém.

Gianluigi Buffon Čítajte viac Pravidlo platí od roku 1875. Buffon otvoril Pandorinu skrinku a chce revolučný krok pre futbal

„Prestupové špekulácie nebudeme komentovať. Zmeny v kádri oznámime v piatok, keď odštartuje zimná príprava,“ uviedol hovorca Plzne Václav Hanzlík vo vyhlásení pre médiá.

Nigérijčan Durosinmi dal v tejto sezóne, pred zranením, šesť gólov a ďalšie tri pridal v predkolách konferenčnej ligy.

Do Plzne prišiel v januári z Karvinej na hosťovanie, ktoré sa v lete zmenilo na prestup. V českej najvyššej súťaži má 192 centimetrov vysoký kanonier na konte 45 zápasov v ktorých zaznamenal 13 gólov a šesť asistencií.

Najdrahšia zostava Niké ligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nemusia byť najlepší, no údajne sú najdrahší....
debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Eintracht Frankfurt #FC Viktoria Plzeň