Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtelovho parťáka z obrany Reds pred časom zadržali v Rusku. Teraz jazdí s toaletami a čapuje pivo

Dánsky obranca Daniel Agger bol dlhé roky súčasťou základnej zostavy Liverpoolu a zástupcom kapitána Stevena Gerrarda.

23.12.2023 11:16
236269471 Foto:
Škrtel s Aggerom v roku 2013.
debata (9)

Spočiatku tvoril stopérsku dvojicu s Jamiem Carragherom, neskôr dirigoval obranu po boku Slováka Martina Škrtela.

Tridsaťdeväťročný futbalista pútal pozornosť aj činnosťou mimo ihriska a na tom sa nič nezmenilo ani po odchode z veľkého futbalu v roku 2016.

Momentálne je hrajúcim trénerom druholigového klubu HB Koga, lebo ako sám tvrdí, bez futbalu nedokáže existovať.

Zaujímavejšie sú jeho ďalšie aktivity. Daniel vo voľnom čase sedí za volantom kamiónov, ktoré prevážajú a vyprázdňujú mobilné toalety. Spolu s bratom totiž pred pár rokmi založili firmu na čistenie toaliet s názvom KloAgger.

V. Británia SR Futbal EKL Newtown Trnava 2. predkolo odveta Čítajte viac Škrteľ dal gól Trnave, tá potom zápas s treťoligistom otočila. Košice boli suverénnejšie

Išlo o veľmi dobré rozhodnutie. Rodinná spoločnosť zarába veľké peniaze a podľa dánskych médií patrí k najúspešnejším podnikom v domácej brandži.

Keď nejazdí alebo nehrá futbal, čapuje pivo alebo iné nápoje. V Kodani vlastní dve krčmy.

Samostatnou kategóriou je futbalistov vzťah k tetovaniam. Sám je nimi pokrytý od hlavy po päty. Okrem vikingských či latinských motívov zdobí jeho ruku nápis YNWA.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Agger (@danielagger22)

Pre fanúšikov Liverpoolu ide o známe motto klubu You will never walk alone – Nikdy nebudeš kráčať sám. Agger získal certifikát na tetovanie ľudí a nedávno si otvoril aj vlastné štúdio.

Už počas kariéry bola známa jeho humanitárna práca. Založil nadáciu na pomoc deťom The Agger Foundation, ktorá funguje dodnes a na starom kontinente patrí k uznávaným inštitúciám. Pred pár rokmi zaplatil dánskym futbalistom cestovné náklady na Majstrovstvá sveta pre ľudí bez domova.

Pred dvoma rokmi ho zadržali počas opozičných protestov v Moskve proti prezidentovi Vladimirovi Putinovi, Agger bol obvinený z účasti na nelegálnom zhromaždení.

Aj keď Liverpool opustil krátko pred nástupom úspešného obdobia pod taktovkou Jurgena Kloppa, v drese The Reds si pripísal víťazstvo v Ligovom pohári v roku 2006.

Exmanželka Francesca Totiho Ilary Blasiová Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Ilary Blasiová sa otvorila v dokumente na...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Vladimir Putin #Daniel Agger #Liverpool FC