Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vianočný večierok? Dúbravka má v Newcastli smolu. Tréner Howe vysvetlil jeho zrušenie

Futbalisti anglického futbalového klubu Newcastle United, za ktorý chytá slovenský reprezentant Martin Dúbravka, sa v tomto roku nedočkajú tradičného vianočného večierku.

18.12.2023 22:01
Martin Dúbravka Foto:
Martin Dúbravka s dva a pol ročným synom Viliamom po víkendovom stretnutí Newcastlu s Fulhamom (3:0).
debata

Newcastle cez víkend zdolal Fulham 3:0, Dúbravka vychytal čisté konto, a klub zo severu Anglicka si čiastočne napravil chuť po trpkom konci v Lige majstrov a pohárovej Európe.

No Magpies, ako znie prezývka Newcastlu, si dlho neoddýchnu. Vstupujú totiž do náročného vianočného obdobia, v ktorom ich v priebehu 14 dní čakajú štyri súťažné zápasy.

Už v utorok cestujú na Stamford Bridge, kde sa vo štvrťfinále Ligového pohára stretnú s londýnskou Chelsea. O štyri dni neskôr nastúpia na pôde Lutonu a na druhý sviatok vianočný privítajú doma Nottingham Forest.

Slovan - DAC Čítajte viac Rakúšania predstavujú súpera. Píšu o pravicových extrémistoch z Bratislavy

Ako informoval Mirror, pred najbližším dvojzápasom sa tréner Newcastle Eddie Howe rozhodol zrušiť tohtoročný vianočný večierok z dôvodu nabitého programu.

„Vianočný večierok? Prezliekať sa za superhrdinov? Dúfam, že nie. Ak áno, tak o ňom neviem,“ skonštatoval Howe. „Máme príliš veľa zápasov, príliš nabitý program na takúto párty.“

V Ligovom pohári v Newcastle v minulej sezóne prebojoval až do finále, v ktorom nestačil na Manchester United. V tomto roku by tréner rád vystúpil až na vrchol. „Sen sa nepremenil na realitu, ale možno tento rok,“ uviedol Howe.

Juraj Kucka Čítajte viac Veľké derby so susedom: Slovan spoznal súpera v konferenčnej lige. Náš sektor tam bude plný, tvrdí Weiss

Na pôde Chelsea sa Newcastle predstaví bez niekoľkých hráčov, ktorí sa buď zranili, alebo budú stáť kvôli kartovým trestom. Ale aj v náročnej situácii vidí tréner pozitíva.

„Nie je to žiadna sranda, ak je to ľahké, však? Dostali sme ťažké vyžrebovanie a opustili sme našu komfortnú zónu. Donútilo nás to zlepšiť sa a to je pozitívne,“ dodal tréner.

Krásna Sira Martinezová, dcéra trénera PSG Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o krásnej dcére...
debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Newcastle United #Martin Dúbravka #Eddie Howe #carabao cup