Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mám ELO 1400 a nikto mi neverí, smeje sa. Salah opísal, kam až siaha jeho závislosť na online hre

Ofenzívna hviezda Liverpoolu Mohamed Salah už roky patrí medzi najlepších hráčov klubu aj celej Premier League.

30.11.2023 08:57
821576017 Foto: ,
Mohamed Salah je závislý na hre kráľov.
debata (2)

Tridsaťjeden ročný Egypťan však vyniká aj mimo futbalového ihriska. Zatiaľ čo mnohí jeho kolegovia trávia voľný čas zdieľaním fotiek nových účesov či tetovaní na sociálnych sieťach, Salah miesto toho miesto toho trávi čas hrou kráľov.

„Som závislý na šachu. Proti Magnusovi nemá nikto šancu, ale raz by som si s ním chcel zahrať. Mám ELO 1400,“ prezradil Salah svoj výkonnostný rating v rámci systému pre porovnanie šachistov.

Spomínaným vysnívaným protivníkom je Magnus Carlsen, nórsky šachový veľmajster. Súboj nie je nereálny, Salah totiž okrem stolnej formy hry trávi čas aj v online svete, na Chess.com hrá proti súperom z celej planéty. Počas voľna ho väčšinou vídať za počítačom alebo s mobilom v ruke.

Egypťanovo nadšenie pre tradičnú logickú hru nie je žiadnou novinkou. Už viackrát na sociálnej sieti zdieľal fotografie, na ktorých hrá s dcérkou alebo s kamarátmi. Doteraz však nikto nevedel, kam až siaha jeho posadnutosť šachom.

Dominik Szoboszlai a fanusik Čítajte viac Daj mi dres, ja ti dám manželku. Hviezdny Maďar z Liverpoolu dostal od fanúšika zaujímavú ponuku

Ak v digitálnom svete šachu narazíte na hráča MOSALA7777, možno vás čaká partia so slávnym futbalistom. Salah totiž anonymitu nerieši na internete nerieši.

"Uvádzam tam svoje skutočné údaje. Niektorí ľudia sa pýtajú, či som naozaj Mo Salah. Poviem, že hej, ale aj tak mi neveria, vraj klamem.

Tak im odvetím, že áno, klamem," popisuje rodák z Nagrigu úsmevné konverzácie z chatu na Chess.com.

Partnerky futbalistov podľa hodnoty majetku Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Partnerky futbalových hviezd núdzou netrpia,...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #závislosť #šach #Mohamed Salah #hra kráľov