Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gól roka v Premier League. Mladý Argentínčan z Manchestru vystrihol parádne nožničky

Hneď v 3. minúte zápasu anglickej Premier League medzi Evertonom a Manchestrom United (0:3) sa odohral nádherný moment v podaní Argentínčana Alejandra Garnacha. Strelil gól, ktorý fanúšikovia okamžite označovali na sociálnych sieťach za zásah roka na Britských ostrovoch.

26.11.2023 18:03 , aktualizované: 20:44
Alejandro Garnacho Foto:
Alejandro Garnacho tesne pred svojim nádherným gólom.
debata

Garnacho ním dostal Manchester United do vedenia 1:0. Z pravej strany poslal center na hranicu šestnástky Diogo Dalot a mladý Argentínčan parádnymi nožničkami prekvapil brankára Evertonu a anglickú reprezentačnú jednotku Jordana Pickforda. Pozrite si jeho kúsok:

Po treťom víťazstve po sebe poskočil Manchester United na priebežnú 6. priečku, z ktorej stráca dva body na piaty Tottenham. Everton má na predposlednom 19. mieste 4 body rovnako ako posledné Burnley.

Náskok favorita po paráde Garnacha zvýšil v 56. minúte z penalty Marcus Rashford, skóre uzavrel v 75. minúte Anthony Martial, keď zakončil rýchlu ofenzívnu akciu.

Michal Ďuriš Čítajte viac Tuhý boj o tretie miesto. Trnave sa podaril dokonalý obrat, hrdinom Bainovič

Hráči Aston Villy zvíťazili v na ihrisku Tottenhamu Hotspur 2:1. Pre domácich to bola tretia prehra po sebe a klesli po nej na 5. miesto práve za Aston Villu. Tá doteraz nazbierala 28 bodov rovnako ako priebežne tretí Liverpool. Tottenham má 26 bodov.

Domáci viedli od 22. minúty gólom Giovaniho Lo Celsa, hostia odpovedali v nadstavenom čase prvého polčasu, keď sa hlavou presadil Pau Torres. Víťazný gól strelil po hodine hry Ollie Watkins.

Premier league – 13. kolo:
Tottenham Hotspur – Aston Villa 1:2 (1:1)
Góly: 22. Lo Celso – 45.+7 Torres, 61. Watkins

FC Everton – Manchester United 0:3 (0:1)
Góly: 3. Garnacho, 56. Rashford (11 m), 75. Martial

Standings provided by Sofascore
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Alejandro Garnacho