Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neplačte! Haraslín sa vysmieval súperovi, Slovák vyvolal v Česku potýčku

Nič iné sa ani nedalo čakať. Zápasy medzi futbalistami Ostravy a pražskej Sparty sú vždy plné emócií. Vybičovaných na maximum. Napokon, nezmieriteľní rivali si nikdy nič neodpustia.

13.11.2023 12:48
haraslín Foto:
Lukáš Haraslín.
debata

Iné to nebolo ani v nedeľu. Sparta, ligový líder, zavítala na trávnik šiesteho celku súťaže a od začiatku sa iskrilo.

Najväčšie vášne zápasu, ktorý sledovalo viac ako 15-tisíc divákov, vzplanuli po hodine hry. V čase, keď hostia viedli 1:0 a v momente, keď z ihriska schádzal Lukáš Haraslín.

Slovenské futbalové skvosty Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Futbalové štadióny. V posledných rokoch ich...

Slovenský reprezentant si s opustením ihriska dával načas, hlavný rozhodca ho vyzval, aby z neho odišiel najkratšou možnou cestou.

Opora Sparty však argumentovala, že z tribún na ňu lietajú konfety a nariadenie arbitra nerešpektoval.

Naopak, svojím správaním vyvolal veľké emócie. Po tom, ako sa ho domáci obranca Karel Pojezný snažil postrčiť, zareagoval na neho trochu detinsky: naznačil mu, aby nefňukal.

To sa samozrejme nepozdávalo domácej lavičke. Medzi obomi striedačkami vypukli emócie. Po tom, ako Haraslín svoje gesto zopakoval, vypukla roztržka a rozhodcovia mali plné ruky práce.

„Tieto zápasy sú vyhecované. Nemám však pocit, že by to bolo za hranou,“ vravel po záverečnom hvizde domáci tréner Pavel Hapal.

Haraslín, so siedmimi presnými zásahmi najlepší ligový strelec, nechýba v nominácii Francesca Calzonu na záverečné dva súboje kvalifikácie ME 2024.

V nej budú Slováci, ktorým stačí na postupovú definitívu jediný bod, najprv doma Islandu (štvrtok), následne pocestujú do Bosny a Hercegoviny (nedeľa).

Obe stretnutia môžete sledovať v našich online prenosoch.

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Sparta Praha #Lukáš Haraslín #Baník Ostrava #česká liga