Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lobotka nezabránil prekvapujúcej prehre Neapola, v rímskom derby gól nepadol. Atalantu spasil Ederson

Futbalisti SSC Neapol v základnej zostave so slovenským reprezentantom Stanislavom Lobotkom prekvapujúco prehrali v nedeľňajšom zápase 12. kola Serie A s FC Empoli 0:1.

12.11.2023 15:33 , aktualizované: 21:51
821561550 Foto: ,
Stanislav Lobotka sa v drese Neapola domácej výhry opäť nedočkal.
debata (1)

„Partenopei“ mali v stretnutí hernú prevahu, no napokon inkasovali v prvej minúte nadstaveného času druhého polčasu z kopačky Viktora Kovalenka. Lobotka odohral celý zápas.

Neapol nezvíťazil na domácej pôde v treťom ligovom dueli za sebou. Úradujúci šampión v prebiehajúcej ligovej sezóne vonku ešte neprehral, ale doma má nelichotivú bilanciu 2–1–3.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Lobotka musel nútene striedať, Neapol si skomplikoval postup do osemfiále. Benfica dostala za polčas tri góly

Mužstvo spod Vezuvu je v neúplnej tabuľke na 4. mieste s osembodovou stratou na prvý Juventus. Empoli vďaka trom bodom poskočilo z predposlednej na 17. priečku mimo pásmo zostupu.

V rímskom derby medzi Laziom a AS sa zrodila bezgólová remíza. Domáci sú v tabuľke na 10. mieste, ich rival o tri priečky vyššie.

José Mourinho Čítajte viac Nechcem, aby sa s vami hráči bavili, penil Mourinho na českých novinárov. Čo ho v Prahe vytočilo?

Atalanta Bergamo vydolovala v nadstavenom čase bod na ihrisku Udinese, deľbu bodov zariadil v 92. minúte brazílsky stredopoliar Ederson gólom na 1:1. Atalanta je piata, pre Udinese to bol už ôsmy nerozhodný výsledok v ligovom ročníku. Na šiestu priečku poskočila Fiorentina po víťazstve nad Bolognou 2:1.

Serie A – 12. kolo:
SSC Neapol – FC Empoli 0:1 (0:0)
Gól: 90.+1 Kovalenko
/S. Lobotka (Neapol) celý zápas/

ACF Fiorentina – Bologna FC 2:1 (1:1)
Góly: 17. Bonaventura, 48. Gonzalez (z 11m) – 34. Zirkzee (z 11m)

Udinese Calcio – Atalanta Bergamo 1:1 (1:0)
Góly: 44. Walace – 90.+2 Ederson

Lazio Rím – AS Rím 0:0

Načítavajú sa športové výsledky...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Serie A #SSC Neapol #Stanislav Lobotka