Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V derby hral na figu, potom smer krčma. Hviezda United sa kajá za oslavu po prehre

Anglický futbalista Marcus Rashford sa ospravedlnil za návštevu nočného klubu po tom, ako jeho Manchester United prehral 0:3 v nedeľňajšom derby s Man City. V piatok to potvrdil tréner "červených diablov" Erik Ten Hag.

04.11.2023 12:21
03. Manchester United FC Foto: ,
Marcus Rashford, útočník Manchesteru United.
debata (1)

United neprežíva najvydarenejší štart do sezóny, z úvodných pätnástich zápasov prehral osem, čo je najhorší začiatok od ročníka 1962/63. V skupinovej fáze Ligy majstrov má len tri body za triumf nad Kodaňou a v stredu vypadol v osemfinále Ligového pohára po prehre s Newcastlom.

Úradujúci držiteľ trofeje nezvládol reprízu predošlého finále a na súpera nestačil v pomere 0:3. Za Newcastle chytal Slovák Martin Dúbravka.

Najlepšiu formu nemá ani samotný Rashford, ktorý strelil v minulej sezóne 30 gólov a v štrnástich zápasoch tej prebiehajúcej zaznamenal len jeden.

Po prehre v derby oslavoval v luxusnom manchesterskom klube svoje 26. narodeniny, ktoré mal v posledný októbrový deň.

škriniar Čítajte viac Kouč Parížanov sa zastal kritizovaného Škriniara. Reakcia Slováka uchvátila fanúšikov

„Áno, som si toho vedomý. Rozprával som sa s ním, je to neakceptovateľné. Ospravedlnil sa a odvtedy je to interná záležitosť,“ uviedol Ten Hag pre AFP ohľadom Rashfordovho správania sa po derby.

Nasledujúci zápas Ligového pohára začal 26-ročný hráč na lavičke. Kouč však uviedol, že k tomuto kroku nepristúpil z disciplinárnych príčin.

„Má motiváciu, aby robil veci správne. Viem, ako veľmi sa snaží. Drží s nami. Urobil chyby, ale to neznamená, že nezapadá. Vidím čo robí každý deň na tréningu,“ zastal si holandský kormidelník svojho hráča.

MUFC čaká v sobotu duel na pôde Fulhamu, budúci týždeň nastúpi v 4. kole skupinovej fázy LM v odvete v Kodani.

Načítavajú sa športové výsledky...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #anglicko #Manchester United #Premier League