Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pre toto som sem neprišiel, tvrdí nahnevaný Gündogan. Po kritike spoluhráčov odmietol aj spoločnú fotku

Stredopoliar Barcelony Ilkay Gündogan po víkendovom El Clásicu netajil sklamanie.

02.11.2023 17:00
817589269 Foto:
Ilkay Gündogan nebol spokojný s mentalitou svojich spoluhráčov.
debata (2)

V šlágri španielskej ligy jeho tím dlho viedol, no vďaka dvom gólom Judea Bellinghama sa z výhry napokon tešil Real Madrid. Kapitán nemeckej reprezentácie po zápase netajil frustráciu, no nepozdával sa mu ani prístup niektorých spoluhráčov.

"Budem úprimný, aj keď nie tak, ako by som chcel, lebo nechcem povedať niečo nevhodné. Bol som v šatni a prevláda tam sklamanie, ale po takomto zápase a výsledku by som si skôr želal viac frustrácie a hnevu. Toto je trocha problém.

Sara Gundogan Čítajte viac Hviezda Barcelony sa o prestupe radila aj so sexi manželkou. Zvodná Talianka má exotické korene

„Neprišiel som sem prehrávať podobné zápasy, obzvlášť, keď viete, že môžete hrať lepšie, ale nezmôžete sa ani na reakciu,“ smeroval výčitky smerom do vlastných radov.

„Napokon sa to prejaví aj na ihrisku. Musíme na tom zapracovať, inak nám Real utečie, možno aj Girona,“ myslí si Gündogan.

„Aj ja ako skúsenejší hráč mám zodpovednosť, aby sa tím nenechal iba unášať prúdom. Musíme byť odolnejší,“ podotkla predsezónna posila Barcelony.

Znechutenie z tímového výkonu ho asi neprešlo ani na slávnostnom vyhlásení víťaza Zlatej lopty magazínu France Football v Paríži.

Keď si barcelonská výprava robila skupinovú fotku pred začiatkom galavečera, Gündogan sa radšej nenápadne vzdialil. Ako si všimol AS, jeho spoluhráči Marc ter Stegen a Alejandro Balde boli Nemcovým správaním viditeľne prekvapení.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #barcelona #El Clásico #Zlatá lopta #Ilkay Gündogan