Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Real Madrid s vyplazeným jazykom. FC Barcelona zarobila na špeciálnych dresoch milióny

Najdôležitejší zápas v španielskom futbale a možno aj najväčšie derby na svete. To je slávne El Clásico, v ktorom sa v sobotu stretnú FC Barcelona s Realom Madrid.

28.10.2023 12:19
816038796 Foto:
Dres s logom Rolling Stones v ktorom vybehnú futbalisti Barcelony na duel proti Realu Madrid.
debata

Oboch odvekých rivalov delí v tabuľke jediný bod a pozornosť fanúšikov sa na jednej strane upiera na Roberta Lewandowského, na druhej na letnú posilu bieleho baletu Juda Bellinghama.

Aktuálne El Clásico je zaujímavé aj preto, že Barcelona nehrá na štadióne Camp Nou, ktorý sa renovuje, ale na Montjuicu, na olympijskom štadióne Lluisa Companysa.

Malý futbal, Slovensko Čítajte viac Slováci odštartovali šampionát víťazne, na úvod zdolali Albánsko. Ich najbližším súperom bude Anglicko

Špecifikom súboja budú aj špeciálne dresy, v ktorom vybehnú na najväčšieho konkurenta futbalisti Barcelony. Namiesto hlavného sponzora bude mať v strede vyplazený jazyk, logo jednej z najznámejších rockových skupín všetkých čias – Rolling Stones.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts a Ronnie Wood nedávno vydali nový album a teraz propagujú aj svoje celosvetové turné, a v rámci neho prišlo k dohode s Barcelonou vďaka sponzorstvu s hudobnou platformou Spotify.

Španielske médiá pred zápasom oznámili, že všetky dresy s nevšedným motívom sa vypredali a Barcelona mala na nich zarobiť tri milióny eur. Uvidíme, či vydarený marketingový ťah pomôže Kataláncom aj na ihrisku.

Najlepší futbaloví dribléri Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
6. Cristiano Ronaldo - 937.
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #fc barcelona #The Rolling Stones #El Clásico