Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zbavili sa hviezdy, vládnu Premier League. Tottenham je bez Kanea neporazený

Keď v lete anglický futbalový klub Tottenham Hotspur predal svoju dlhoročnú oporu Harryho Kanea za 95 miliónov eur do Bayernu Mníchov bolo otázne, ako sa tímu bude bez hviezdneho útočníka dariť.

24.10.2023 08:50
Tottenham Foto:
Lídrami nového Tottenhamu bez Harryho Kanea sú James Maddison a Heung-Min Son.
debata

Po prvej štvrtine novej sezóny je možné skonštatovať, že dobre. Futbalisti Tottenhamu zvíťazili v 9. kole anglickej Premier League nad FC Fulham 2:0.

V drese domácich sa presadili kapitán Son Heung-min, ktorý zaznamenal siedmy presný zásah v sezóne a James Maddison. Slovenský brankár Marek Rodák sledoval duel z lavičky náhradníkov.

09. Tehelné pole Čítajte viac Pomôže spor o štadión vyriešiť Fico? Šéf akciovky NFŠ exkluzívne: Len na daniach zarobí štát viac ako 170 miliónov eur

Medzi tromi žrďami Fulhamu dostal opäť prednosť Nemec Bernd Leno. Spurs sa vďaka triumfu vrátili späť na čelo tabuľky a pred dvojicou Manchester City a Arsenal majú dvojbodový náskok.

Po deviatich kolách Tottenham ešte neprehral, má bilanciu sedem víťazstiev a dve remíze. Bez Kanea v útoku tak zažíva jeden z najlepších štartov do sezóny v posledných rokoch.

Premier League – 9. kolo:
Tottenham Hotspur – FC Fulham 2:0 (1:0)
Góly: 36. Son Heung-min, 54. Maddison
/M. Rodák (Fulham) sedel na lavičke/

Najdrahšia zostava Niké ligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nemusia byť najlepší, no údajne sú najdrahší....
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #Tottenham Hotspur