Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Serii A nastúpili dvaja Slováci, Juventus zdolal oslabené AC Miláno

Futbalisti AC Miláno nevyužili možnosť dostať sa na čelo talianskej Serie A. V nedeľnom šlágri 9. kola prehrali doma s Juventusom Turín 0:1, keď celý druhý polčas hrali bez vylúčeného Malicka Thiawa.

22.10.2023 23:08
Gyömbér Foto: ,
Zito Luvumbo z Cagliari padá po súboji s obrancom Salernitany Norbertom Gyömbérom.
debata

„Rossoneri“ zostali na druhom mieste tabuľky, za mestským rivalom Interom zaostávajú o bod, tretí Juventus sa na nich dotiahol už na rozdiel jedného bodu.

Kľúčový moment stretnutia na San Sire prišiel v 40. minúte, keď Thiaw zastavil prenikajúceho Moisea Keana, ktorý by sa inak rútil sám na domácu bránu, a dostal priamo červenú kartu.

Matteo Politano Čítajte aj Duda a Suslov si proti Lobotkovi nezahrali. Triumf Neapola vo Verone režírovali dve opory

Hostia početnú výhodu využili, v 63. minúte dal jediný gól zápasu Manuel Locatelli. Jeho strelu z diaľky tečoval do protipohybu brankára domáci stredopoliar Rade Krunič. Hráči AC ukončili sériu štyroch ligových víťazstiev a zapísali si druhú prehru v sezóne.

Hráči Salernitany remizovali na domácom trávniku s Cagliari Calcio 2:2. V tabuľke im patrí so štyrmi bodmi predposledná priečka, Cagliari má o bod menej a je posledné.

Slovenský obranca Norbert Gyömbér odohral za Salernitanu celý zápas, jeho krajan v drese hostí Adam Obert prišiel na ihrisko v 73. minúte.

Düsseldorf Čítajte aj Nemecký druholigista rozdal vstupenky na domáci zápas. Po polhodine prehrával rozdielom triedy, potom zažil neuveriteľné chvíle

Atalanta Bergamo zdolala Janov 2:0. Domáci vďaka nedeľnému triumfu odsunuli 14-bodový AS Rím na siedmu priečku a Bolognu s rovnakým počtom bodov na ôsmu pozíciu v tabuľke. Janov je pätnásty.

Bologna triumfovala doma nad Frosinone Calcio 2:1, AS Rím zdolal v nedeľnom dueli pred domácimi priaznivcami Monzu 1:0. O jediný gól stretnutia sa postaral v 90. minúte taliansky reprezentant Stephan El Shaarawy. Monza má na konte 12 bodov a figuruje na 11. priečke.

Futbalové derby Spartak Trnava - Slovan Bratislava Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Štipľavý odkaz pre fanúšikov Slovana od...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #Norbert Gyömbér #Juventus