Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real čelil Ramosovi a spol. a druhýkrát stratil body. Valjent čaká na výhru už päť duelov

Futbalisti Realu Madrid iba druhýkrát v prebiehajúcej sezóne španielskej La Ligy stratili body. V sobotňajšom zápase 10. kola remizovali na pôde FC Sevilla 1:1.

21.10.2023 21:10
Sevilla, Real Madrid Foto: ,
Roztržka v zápase medzi Sevillou a Realom Madrid.
debata

Na čele majú trojbodový náskok pred mestským rivalom Atléticom, ktorý triumfoval na pôde Celty Vigo 3:0 vďaka hetriku Antoinea Griezmanna. „Los Colchoneros“ však v porovnaní s Realom odohrali o zápas menej.

„Biely balet“ prehrával od 74. minúty po vlastnom góle obrancu Davida Alabu, o štyri minúty neskôr vyrovnal Dani Carvajal a zariadil tak deľbu bodov. Real vedie o tri body pred dvojicou Atlético – Girona, ktorá má takisto zápas k dobru – v nedeľu sa predstaví proti Almerii.

Matej Rakovan Čítajte aj Rekord v českej lige! Zlín dal doma päť gólov, aj tak prehral o štyri. Facka sa ušla Slovákovi v bránke

Mallorca nezvíťazila už v piatom ligovom dueli za sebou, v sobotu prehrala na pôde Realu Sociedad San Sebastian 0:1. Slovenský obranca Martin Valjent odohral za hostí celé stretnutie, brankár Dominik Greif sedel na lavičke náhradníkov. V ďalšom zápase Getafe remizovalo s Betisom Sevilla 1:1.

Real je s 25 bodmi na čele neúplnej tabuľky, pred druhou Gironou má trojbodový náskok.

Načítavajú sa športové výsledky...
(Ne)futbalové momenty Bobbyho Charltona Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Koniec 50. rokov. Bobby Charlton v drese...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #la liga #Martin Valjent