Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Saudská rozprávka dlho nevydržala. Neymar sa sťažuje na trénera, chce ho nechať vyhodiť

Hviezda brazílskeho futbalu Neymar odohrala zatiaľ za Al Hilal v Saudskej Arábii iba tri zápasy, ale už je vo svojom novom klube nespokojný.

25.09.2023 15:06
Neymar Foto:
Neymar je v Saudskej Arábii ešte len 46 dní a už sa mal pohádať s trénerom.
debata

Svojimi výkonmi zatiaľ moc neoslnil a tak sa dočkal kritiky od trénera tímu Jorgeho Jesusa. A to brazílska hviezda nenechala len tak a žiada jeho odstúpenie.

Neymar prišiel do saudskoarabského klubu za 90 miliónov eur z Paríža St. Germain. Zo začiatku sa nedostával do hry kvôli svalovému zraneniu a preto má na konte len tri zápasy.

Zatiaľ sa mu nepodarilo dať žiadny gól a trénerovi Jesusovi sa najmä po stretnutí ázijskej Lige majstrov nepáčil Neymarov výkon a prístup k zápasu. Po remíze 1:1 malo prísť ku vzájomnej hádke.

00. Hlavná FOTO Čítajte viac Zaplatiť Weissa či Kucku niečo stojí. Straty Slovana sa počítajú v miliónoch, v pluse jediný klub

Podľa sportitalia.com to Neymar nenechal len tak a u vedenia žiadal o odvolanie trénera. Pri pohľade na športovú stránku, tak k tomu nie je žiadny dôvod. Al Hilal v novej sezóne ešte neprehral a v tabuľke Saudi Pro League je na 2. mieste o bod za Al Ittihadom.

Neymar za Al Hilal odohral jeden zápas ázijskej Ligy majstrov, v ktorom nebodoval. V dvoch ligových stretnutiach si zakaždým pripísal po jednej asistencii.

Hospodárenie klubov našej futbalovej ligy Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete dvanásť klubov najvyššej...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Al Hilal