Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Barcelona deklasovala Betis. Premiéru v novom tíme oslávil gólom Felix

Futbalisti FC Barcelona vyhrali v španielskej La Lige štvrtý zápas za sebou. V súboji 5. kola si doma poradili s Betisom Sevilla suverénne 5:0.

16.09.2023 23:07
805820092 Foto:
K vysokému víťazstvu Barcelony prispeli gólom Joao Cancelo (zľava), Robert Lewandowski aj Ferran Torres.
debata

Barcelona sa tak dostala priebežne na čelo tabuľky o bod pred Real Madrid, ktorý má k dobru nedeľný zápas so San Sebastianom.

Svoj prvý štart v základnej zostave Barcelony okorenil portugalský reprezentant Joao Felix gólom v 25. minúte, ešte do prestávky zvýšil na 2:0 pre favorita Robert Lewandowski. Po zmene strán pridali ďalšie zásahy Ferran Torres, Raphinha a Joao Cancelo.

SR Žilina šport futbal NL 7. kolo Banská Bystrica ZAX Čítajte viac Gólové hody v lige: Trnava sa na východe zahrávala, Polievka úradoval s Bystricou u lídra

Mallorca sa dočkala prvého víťazstva v prebiehajúcej ligovej sezóne, keď triumfovala na ihrisku Celty Vigo 1:0. V 85. minúte rozhodol gólom Vedat Muriqi. Za hostí odohral celý zápas slovenský obranca Martin Valjent, brankár Dominik Greif sedel na lavičke.

Hráči Valencie po dvoch prehrách opäť naplno bodovali, doma vyhrali nad Atleticom Madrid hladko 3:0. Dostali sa tak pred svojho súpera a priebežne im patrí piata priečka. Dva góly zaznamenal útočník Hugo Duro.

Hráči Athletica Bilbao potvrdili úlohu favorita v súboji s Cadizom. Hostia odolávali vyše hodinu hry, no Baskovia potom tromi gólmi rozhodli o svojom víťazstve 3:0.

La Liga – 5. kolo:
Athletic Bilbao – Cadiz CF 3:0 (0:0)
Góly: 66. Guruzeta, 68. Villalibre, 90.+1 Williams

Valencia CF – Atletico Madrid 3:0 (2:0)
Góly: 5. a 34. Duro, 54. Guerra

Celta Vigo – RCD Mallorca 0:1 (0:0)
Gól: 85. Muriqi
/M. Valjent (Mallorca) odohral celý zápas/

FC Barcelona – Real Betis 5:0 (2:0)
Góly: 25. Joao Felix, 32. Lewandowski, 62. Torres, 66. Raphinha, 81. Cancelo

Standings provided by Sofascore
debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #la liga #real betis