Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sekundy hrôzy v Taliansku: Poľskému hráčovi po súboji so Slovákom zapadol jazyk

Okrem premiérového presného zásahu Ondreja Dudu v drese talianskeho klubu Hellas Verona priniesol sobotňajší duel 2. kola Serie A 2023/2024 medzi týmto mužstvom a AS Rím hrozivý moment, na ktorom mal podiel aj spomenutý slovenský reprezentant.

28.08.2023 09:24
Nicola Zalewski Foto:
Nicola Zalewski.
debata

Ako uvádza web sport.pl, krátko po prestávke sa Duda v súboji zrazil s Nicolom Zalewským a poľský legionár ako omráčený spadol na trávnik.

Zalewski potreboval okamžitú pomoc lekárov. „Zdalo sa, že jeho spoluhráči mu vyťahujú jazyk,“ poznamenal komentátor stretnutia Tomasz Zieliński z Eleven Sports.

Po niekoľkých minútach sa však Zalewski našťastie postavil a sám odišiel z ihriska. Namiesto neho vybehol na trávnik Holanďan Rick Karsdorp.

Portál LaRoma24.it informoval, že Zalewski dostal tvrdý zásah do hrudnej kosti a hlavy, zatiaľ čo Sky Sport Italia tvrdí, že 21-ročný mladík podstúpi testy na posúdenie jeho zdravotného stavu.

Video

V najbližšom zápase AS Rím proti AC Miláno pravdepodobne Zalewski nenastúpi, ale mal by byť v poriadku na septembrový zraz poľskej reprezentácie.

AS Rím nezažíva vydarený začiatok sezóny 2023/2024. Mužstvo pod vedením Portugalčana Josého Mourinha v doterajších dvoch ligových dueloch ešte nezvíťazilo. Najprv doma remizovalo so Salernitanou (2:2) a potom prehralo vo Verone (1:2).

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Ondrej Duda #Nicola Zelewski