Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Magnet na chyby opúšťa Manchester United. Maguire mieri do West Hamu, červení diabli prerobia

Vedenie anglického West Hamu United, víťaza Európskej konferenčnej ligy, sa podľa britských médií dohodlo na príchode anglického reprezentanta Harryho Maguirea z Manchestru United.

09.08.2023 18:01
794765340 Foto:
Najprv prišiel obranca Harry Maguire u dôveru u fanúšikov, potom stratil kapitánsku pásku a napokon ho Manchester United predal.
debata

Sky Sports a BBC vyčíslili odstupné za 30-ročného obrancu na 35 miliónov libier. Vedenie mužstva z Old Traffordu tak na hráčovi výrazne prerobí. Maguire totiž prišiel do Manchestru pred štyrmi rokmi z Leicesteru City za 87 miliónov eur a stal sa tak najdrahším obrancom histórie.

V minulej sezóne odohral za červených diablov, aj vinou zranení, iba osem zápasov v základnej zostave. Pred mesiacom tréner Erik ten Hag oznámil, že už nebude kapitánom tímu. Zmluvu mal pritom až do roku 2025.

Prvú ponuku West Hamu za 23 miliónov eur United v júli odmietli, teraz už dali prestupu zelenú. Po Hulle, Wigane, Leicesteri a Manchestri tak bude Maguire obliekať v Premier league dres už piateho tímu.

Vicemajster Európy z roku 2021 sa do pamäti fanúšikov zapísal najmú kvôli veľkým chybám v rozohrávke a nepresvedčivej defenzívnej práci.

Pre mnoho fanúšikov sa stal terčom posmeškov a predmetom šikany na sociálnych sieťach. Pomyselným klincom do rakvy bolo bučanie od vlastných fanúšikov počas nedávneho prípravného zápasu s Athleticom Bilbao.

Krásne partnerky hviezdnych svetových futbalistov Fotogaléria - 61 fotiek Všetky fotky
Medzi najslávnejšie futbalové páry sme zaradili...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #West Ham United #Harry Maguire