Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmanipulované! V USA kritizujú rozhodcu, že zapískal faul v prospech Messiho

Parádny debut argentínskeho velikána Lionela Messiho v drese Interu Miami nie je pre niektorých priaznivcov taký vzrušujúci, ako to na prvý pohľad vyzeralo.

22.07.2023 22:52
791237692 Foto:
Lionel Messi bol v prvom zápase často na zemi. Či sa na nej ocitol oprávnene aj v rozhodujúcom momente zápasu, je otázne.
debata (8)

Ako je známe, Argentínčan skóroval hneď pri prvom štarte za nový klub v USA, keď v nadstavenom čase rozhodol gólom z priameho kopu o víťazstve nad mexickým klubom Cruz Azul 2:1 v súťaži Legues Cup.

O parádnom priamom kope z kopačky Messiho nikto nepochybuje. Na pretras sa však dostala situácia, ktorá jeho priamemu kopu predchádzala. Rozhodca zápasu totiž zapískal na Messiho diskutabilný faul. Posúďte sami:

Podľa záznamu si súperov hráč čistým spôsobom telom odstavil Messiho a pri lopte bol ešte pred kapitánom majstrov sveta. Tento moment spustil lavínu kritiky na sociálnych sieťach. Viacerí sa zhodovali na tom, že Messi bol v súboji o loptu jednoducho neskoro a žiadny faul to nebol.

„V žiadnom prípade to nebol faul na Lionela Messiho. Ak je to náznakom vecí, ktoré prídu, Inter Miami bude od rozhodcov dostávať množstvo priamych a pokutových kopov,“ napísal jeden z priaznivcov na Twitteri. Ďalší sa zhodovali na tom, že Inter Miami uspel v súboji vďaka zmanipulovaniu zápasu.

Uvidíme, či podobných diskutabilných momentov bude v prípade pôsobenia v americkom klube viac, alebo išlo pri jeho prvom stretnutí o zhodu okolností.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Inter Miami