Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi dorazil aj s rodinou do Miami. Deň jeho odhalenia fanúšikom v USA je známy

Lionel Messi pristál spolu s rodinou v utorok na letisku vo Fort Lauderdale v Miami pred očakávaným oficiálnym predstavením fanúšikom jeho nového klubu, Inter Miami CF.

11.07.2023 22:01
Lionel Messi Foto:
Mánia okolo príchodu Lionela Messiho do americkej Major League Soccer sa začína naplno rozbiehať.
debata

Spoločne s kapitánom argentínskych majstrov sveta dorazili do USA aj jeho manželka a deti. Okrem toho klub oznámil, že oficiálne Messiho privíta v nedeľu o 18.00 h miestneho času na štadióne DRV PNK. Majitelia permanentiek na Inter Miami budú mať na ostro sledovanú akciu vstup zadarmo.

V rozhovore pre argentínsku televíziu, ktorý zverejnila v utorok, Messi povedal, že urobí všetko pre svoj nový klub, ktorý ťahá v MLS rekordnú sériu desiatich zápasov v rade bez víťazstva.

Gerardo Martino Čítajte viac Miami ohlásilo zvučné trénerské meno, s Messim sa stretne po tretíkrát. Beckham je nadšený

„Moja mentalita a hlava sa nezmenia a budem sa snažiť, nech už som kdekoľvek, vydať zo seba to najlepšie pre mňa a môj nový klub,“ povedal Messi v relácii Llave a le eternidad.

Messiho bude v Interi Miami trénovať jeho bývalý kouč z reprezentácie Argentíny aj FC Barcelona Tata Martino, ktorý prevzal vedenie mužstva koncom júna.

35-ročná dlhoročná ikona Barcelony ovenčená trofejami a titulmi zažiarila na posledných majstrovstvách sveta v Katare, kde doviedla Argentínu k titulu majstrov sveta po dlhých 36 rokoch.

Luxusný apartmán Lionela Messiho na Floride Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Žiadna Arábia, ani návrat do Barcelony. Lionel...
debata chyba
Viac na túto tému: #MLS #Lionel Messi #Inter Miami