Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniarov dlhoročný spoluhráč neodolal. K Ronaldovi do Al-Nassru ide skúsený Chorvát

Finalista Ligy majstrov, taliansky Inter Miláno, sa bude musieť zaobísť bez skúseného Chorváta Marcela Brozoviča. Ako informoval taliansky novinár Gianluca Di Marzio, 30-ročný stredopoliar podpíše zmluvu so saudskoarabským klubom Al-Nassr.

25.06.2023 14:59
4. Marcelo Brozovič Foto: ,
Marcelo Brozovič v drese chorvátskej reprezentácie.
debata

Inter by mal za predaj Brozoviča získať 23 miliónov, pričom tím zo Saudskej Arábie sa na podmienkach prestupu dohodol s klubom aj s hráčom. Očakáva sa, že dohoda bude oficiálne predstavená v priebehu pondelka. Brozovič sa tak stane spoluhráčom hviezdneho Portugalčana Cristiana Ronalda.

Predpokladá sa, že Brozovič zarobí v novom klube ročne 20 miliónov eur a podpíše s Al-Nassrom trojročnú zmluvu. S Interom mal kontrakt do roku 2026 a príjem 12 miliónov eur ročne.

Strieborný medailista z MS 2018 a bronzový z nedávneho šampionátu v Katare patril medzi služobne najstarších futbalistov v Interi.

9. Giorgi Chakvetadze Čítajte viac Čakvetadze končí o päť dní. Vzdal už Slovan jeho prestup? Kmotrík sa vyjadril

Do tímu prišiel v roku 2015 a počas ôsmich sezón získal dvakrát majstrovský titul, Taliansky pohár aj Superpohár. Celkovo odohral 331 zápasov a strelil 31 gólov.

Brozovičov odchod sa v posledných týždňoch skloňoval často, no väčšinou sa jeho meno spájalo s odchodom do FC Barcelona.

Slováci, ktorých hodnota najviac klesla Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
21. Róbert Mak (FC Sydney): 700-tisíc eur -...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Inter Miláno #Marcelo Brozovič #Al-Nassr