Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chovajú si hada na prsiach. Mbappé má na stole 150 miliónov. Prečo by odchádzal z PSG?

Prestupový chaos okolo najlepšieho kanoniera v histórii francúzskej reprezentácie Kyliana Mbapého má vysvetlenie. Peniaze. Kvôli nim chce hrať za Paríž St. Germain stoj čo stoj aj v nasledujúcej sezóne.

25.06.2023 08:31
Kylian Mbappé Foto:
Lopta je guľatá a stať sa môže čokoľvek. V prípade budúcnosti Kyliana Mbappého to platí stopercentne.
debata

Prestupová sága okolo odchodu Mbappého do Realu Madrid bola na stole už v priebehu vlaňajšieho leta. Na poslednú chvíľu sa vtedy Francúz rozhodol predĺžiť zmluvu s PSG za veľmi lukratívnych podmienok. A práve tie teraz brzdia jeho prípadný prestup.

O čo ide? Podľa španielskej Marcy mu ďalšia sezóna v Paríži zaručí okrem ročného platu 60 miliónov eur aj vernostný bonus na úrovni 90 miliónov. Práve tieto peniaze si zabezpečil pri rokovaniach v lete 2022.

Marek Hamšík, Vladimír Weiss Čítajte viac Na Weissa mám svoj názor, má prehnane veľké sebavedomie. Ale kiežby mal každý z neho aspoň polovicu

Na jednej strane sa ich futbalista nechce vzdať, na druhej chce na jeho odchode zarobiť aj vedenie Paríža St. Germain, ktorého jeho príchod stál v roku 2018 180 miliónov eur a dodnes je druhým najdrahším hráčom histórie po ešte stále spoluhráčovi Neymarovi.

Každopádne najlepšie karty v tomto prípade drží práve Mbappé a klub v rukách katarských šejkov na to výrazne doplatí. Buď mu v nasledujúcich 12 mesiacoch vyplatí 150 miliónov a potom odíde zadarmo, alebo sa ho pokúsi zbaviť už teraz, čo hráč z vyššie uvedených dôvodov odmieta.

9. Giorgi Chakvetadze Čítajte viac Čakvetadze končí o päť dní. Vzdal už Slovan jeho prestup? Kmotrík sa vyjadril

V súvislosti s jeho možnou zmenou dresu mali byť katarský emir a prezident Realu Madrid Florentino Perez v posledných dňoch v úzkom kontakte.

Podľa Marcy existuje šanca, že biely balet položí na stôl 250 miliónov vrátane bonusov, aby doviedlo Mbappého na štadión Santiaga Bernabeua už v najbližších týždňoch. Veľká časť zo štvrťmiliardovej sumy by pravdepodobne skončila vo vrecku Mbappého.

Ronaldo s krásnou Georginou na dovolenke Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Pozrite sa, ako si Ronaldovci užívajú more a...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé