Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trikrát a dosť. Manchester United vzdal boj o hviezdu Chelsea, zacielil na Ekvádorčana

Manchester United ukončil snahu o nákup anglického reprezentanta Masona Mounta z Chelsea. Britké médiá o tom informovali po tom, ako londýnsky klub odmietol aj tretiu ponuky zo strany tímu z Old Traffordu. Málilo sa mu 55 miliónov libier (64 miliónov eur).

24.06.2023 21:52
Mason Mount Foto: ,
Budúcnosť Masona Mounta je naďalej otvorená.
debata

V posledných dňoch pritom všetko nasvedčovalo tomu, že sa Mount čoskoro ukáže v červenom drese Manchestru. Dôvodom sú aj problémy Chelsea s dodržaním pravidiel Finančnej fair-play, keďže do konca mesiaca musí zarobiť predajom svojich hráčov.

Vedenie klubu zo Stamford Bridge sa mala spomínaná čiastka zdať prinízka za hráča, ktorý má s klubom platnú zmluvu do leta budúceho roka. Chelsea mala najnovšie žiadať za Mounta 64 miliónov libier (74 miliónov eur), čo už nemienil Manchester akceptovať.

Tigran Barseghjan Čítajte viac Vydarený vstup Slovana do prípravy. Rumunský Kluž zdolal rozdielom triedy

United sa majú teraz zamerať na ekvádorského reprezentanta Moisesa Caiceda z Brightonu, ktorý by mal vystužiť stredovú formáciu tretieho tímu poslednej sezóny Premier League.

Stredopoliar Brightonu a Hove Albion by mohol stáť až 80 miliónov libier, no tí, ktorí majú na starosti obchody na Old Trafford, sa cenou v tomto prípade nenechali odradiť.

Cedric Roussel Čítajte viac Náhla smrť po infarkte. V Belgicku smútia za bývalým reprezentantom, mal 45 rokov

V porovnaní s Mountom je Caicedo o tri roky mladší a má s klubom ešte dlhšiu zmluvu, ako anglický reprezentant.

Okrem stredopoliara hľadajú v Manchestri United aj útočníka, pričom na vrchole ich nákupného zoznamu majú byť Rasmus Hojland a Randal Kolo Muani. Klub už neusiluje o Harryho kanea z Tottenhemu kvôli jeho príliš vysokej cene.

Peter Dubovský: Spomíname na legendu Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky

Ladislav Molnár (zo Slovana do Košíc, 1996)...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Chelsea FC #Mason Mount