Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar bude mať hviezdneho spoluhráča. Z Realu je na ceste do PSG trojnásobný víťaz Ligy majstrov

Francúzske médiá považujú prestup útočníka Realu Madrid a španielskeho reprezentanta Marca Asensia do Paríža St. Germain za hotovú vec. Klub by mal jeho príchod potvrdiť v najbližších dňoch.

02.06.2023 13:20
Marco Asensio Foto: ,
Marco Asensio si po siedmich rokoch vyzlečie dres Realu Madrid.
debata (1)

Podľa Le Parisien, ktorý nešpecifikuje svoje zdroje, už dal Asensio súhlas na zmenu dresu a s PSG by mal podpísať zmluvu na minimálne štyri roky.

Od 1. júla sa tak takmer s istotou stretne v jednej šatni s kapitánom slovenskej futbalovej reprezentácie Milanom Škriniarom, ktorý sa už v januári dohodol na pôsobení z mesta pod Eiffelovou vežou.

Kevin Wimmer Čítajte viac Posila ako hrom. Hral za Tottenham, prestúpil za 20 miliónov. Teraz mieri do Slovana

35-násobnému reprezentantovi Španielska Asensiovi končí 30. júna zmluva s Realom Madrid. V kráľovskom klube odohral sedem sezón, no v priebehu zimy sa nedohodol na predĺžení kontraktu.

Hoci existujú pochybnosti o mzdovej rezerve v parížskom tíme vzhľadom na pravidlá finančnej fair play faktom je, že vysoká čiastka odíde po sezóne s Lionelom Messim. A práve jeho pozíciu musia v PSG dostatočne nahradiť.

V tejto súvislosti Le Parisien pripomína, že podpísanie Asensia za rozumné podmienky by mohol byť pre PSG dobrý obchod. Navyše šikovný futbalista, ktorý s Realom Madrid vyhral trikrát Ligu majstrov, sa nedokázal natrvalo dostať do základnej zostavy mužstva trénera Carla Ancelottiho.

futbal, futbalové ihrisko, ilustračné foto Čítajte viac Škandál v Nemecku. Mladý futbalista zomrel po brutálnom útoku francúzskeho protihráča

V tejto sezóne síce nastúpil v 50 zápasoch, ale zväčša z pozície náhradníka. Napriek tomu dokázal streliť 12 gólov a pridal aj osem asistencií.

Jeho bývalý tréner v španielskej reprezentácii Luis Enrique, ktorý sa spomína aj v súvislosti s prácou v PSG, o Asensiovi pred rokom povedal, že je hráčom svetovej extratriedy. Podľa neho má jeho strelecké schopnosti nie viac ako šesť hráčov na svete.

Najhodnotnejšie futbalové kluby na svete + Slovan Fotogaléria - 43 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček 20 najhodnotnejších...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Paríž St. Germain #Marco Asensio