Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z Paríža odíde len do jediného klubu. Hviezdny Neymar chce hrať za Manchester United

Kapitán brazílskej futbalovej reprezentácie a hviezda Paríža St. Germain Neymar má namierené do Premier League. Podľa Foot Mercato chce v lete prestúpiť do Manchestru United a odmieta odísť do akéhokoľvek iného klubu.

31.05.2023 08:50
Neymar Foto: ,
Neymar sa naposledy objavil na trávniku 20. februára v zápase proti Lille, v ktorom si poranil členok. Po následnej operácii sa sezóna pre neho skončila.
debata

Neymar prišiel do Paríža pred šiestimi rokmi z FC Barcelona za 222 miliónov eur, čo je dodnes najvyššia čiastka v histórii, aká bola zaplatená za futbalistu.

V súčasnosti sa má 31-ročný ofenzívny stredopoliar sústrediť na zabezpečenie svojho odchodu na Old Trafford. Francúzsky L'Equipe minulý týždeň informoval, že United už s PSG pokročili v rozhovoroch o prestupe.

Filip Nguyen Čítajte viac V Česku je to hotová vec. Do bránky Slovana príde člen tamojšej reprezentácie

Neymarovi končí zmluva v klube spod Eiffelovej veže až za dva roky. A aj vzhľadom k tomu má vedenie PSG za Brazílčana pýtať nie menej ako 70 miliónov eur.

Dôvod, prečo sa 124-násobný reprezentant hrnie k červeným diablom môže byť aj ten, že v klube sa darí trom jeho krajanom. Pevnou súčasťou základnej zostavy je Casemiro aj Antony a z lavičky naskakoval do zápasov v tejto sezóne Fred.

Britské médiá píšu o tom, že tréner United Erik ten Hag sa snaží nájsť hráča svetového formátu, ktorý by v útoku pomohol anglickému reprezentantovi Marcusovi Rashfordovi.

Ivan Kmotrík ml. Čítajte viac Čakvetadzeho chceme kúpiť. Investujeme toľko, koľko si rodina môže dovoliť, Rusom však nevieme konkurovať

A pri pohľade na počet strelených gólov v tejto sezóne sa niet čomu čudovať. Manchester United ich v 38 zápasoch Premier League dal iba 58.

Je to iba o gól viac ako v minulom ročníku, keď ešte za červených diablov napínal siete Cristiano Ronaldo. No kým vlani skončil United na 6. mieste ligovej tabuľky, v tomto ročníku si polepšil na tretiu pozíciu.

Kyriakos Savvidis Čítajte viac Neuverím, pokiaľ ho neuvidím v Slovane. Myslel som si, že je to slušný chlapec a v hlave má upratané, hnevá sa kapitán Trnavy

„Okrem Marcusa Rashforda potrebujeme ešte jedného hráča so schopnosťami skórovať. Či už pôjde o hráča z nášho tímu, alebo budeme musieť niekoho podpísať,“ uviedol ten Hag pre The Times.

Každopádne s budúcnosťou hviezdnou tria v PSG to nevyzerá dobre. Neymar mieri na ostrovy, Lionel Messi sa už dávnejšie vyjadril, že s Parížom zmluvu nepredĺži. Z útočného trojzáprahu tak zrejme zostane len Kylian Mbappé.

Ivana Knollová je nová "futbalová" superstar Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Ivana Knollová sa už neukazuje iba na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Manchester United #Paríž St. Germain #brazílska futbalová reprezentácia