Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Jeden škandál strieda ďalší. Slávny taliansky klub čelí vážnemu obvineniu, zapletený doň má byť aj legendárny Čech

Talianska futbalová federácia (FIGC) obvinila Juventus Turín a sedem bývalých funkcionárov z podvodu. Nepáči sa jej, ako sa klub vyrovnal s krátením platov v čase pandémie koronavírusu.

20.05.2023 11:38
Juventus Turín, fanúšikovia Foto: ,
Smútok v očiach turínskeho fanúšika.
debata

Juventus znížil na začiatku pandémie na štyri mesiace plat 23 hráčom, ktorí s tým mali súhlasiť.

Futbalisti však podľa prokuratúry súhlasili s krátením iba na jeden mesiac.

Medzi obvinenými sú bývalý prezident Andrea Agnelli, niekdajší viceprezident Pavel Nedvěd a vtedajší športový riaditeľ Fabio Paratici.

FC Kosice a Jan Kozak Čítajte viac Kozák mal prsty v angažovaní top posily. Košičania sa už tešia na Slovan. Stihnú dokončiť štadión?

Juventus už v tejto sezóne potrestali odobraním pätnástich bodov v tabuľke Serie A pre podozrenie z finančných machinácií.

Trest zrušil v apríli najvyšší taliansky súd. V súčasnosti čelí Juventus aj obvineniu z uvedenia nepravdivých informácií na milánskej burze, zastrašovania dozorných orgánov a daňových podvodov.

Tím momentálne figuruje v domácej súťaži na druhom mieste s nedostihnuteľným mankom na víťazný Neapol a bojuje o miestenku v budúcom ročníku Ligy majstrov.

Snažil sa ju vybojovať aj cez Európsku ligu, no v semifinále vypadol v týždni s FC Sevilla. Informácie priniesla agentúra AP.

Škandál v La Lige. Ultras zmarili oslavy Barcelony Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Futbalisti Barcelony oslavujú zisk...
debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Pavel Nedvěd