Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vykopnite ich z ligy! Fanúšikovia Man City vybučali hymnu Premier League

Fanúšikovia anglického klubu Manchester City hlasno vypískali hymnu Premier League a bučaním vyjadrili postoj k údajnému porušeniu finančných pravidiel, ktorý sa malo dopustiť vedenie Citizens v posledných rokoch.

13.02.2023 07:50
755573784 Foto:
"Vyšetrujte toto." Fanúšikovia Manchestru City mali na obvinenia o porušení finančných pravidiel zo strany Premier League jasný názor.
debata

Stalo sa tak pred nedeľným zápasom 23. kola Premier League, v ktorom Manchester City na domácom Etihad Stadium privítal Aston Villu (3:1).

Na internete sa objavilo video, na ktorom takmer celý štadión vyjadril svoj názor na vyšetrovanie klubu a potom svorne skandoval: „City, City, City.“

Bučanie fanúšikov Man City pred zápasom Premier League.

Ostrá reakcia priaznivcov na Etihad Stadium spustila na sociálnych sieťach lavínu reakcii z oboch táborov. „Existuje hymna, ktorú na štadióne Man City nevypískajú?“ pýtal sa jeden z priaznivcov.

Ďalší nechápal, prečo sú ľudia na štadióne nespokojní, ako by sa proti nim konala nespravodlivosť. „Vykopnite ich z ligy, ak v nej nechcú byť. Nie sú dostatočne veľký klub, aby v Premier League niekomu chýbali,“ napísal jeden z komentujúcich.

FUTBAL-FL: Dunajsk? Streda - Bratislava Čítajte viac Červená karta, zranenia aj neuznaný gól. Weiss: Zaslúžená remíza, najviac z nej vyťažila Trnava

Nie je to po prvýkrát, čo sa takto podporovatelia Man City postavili k hymne v niektorej súťaži. V roku 2020 vypískali hymnu Ligy majstrov v čase, keď im UEFA udelila dvojročný zákaz pôsobenia v európskych súťažiach. Následne ho zrušila.

Tréner Manchestru City sa k správam o porušení finančných pravidiel zo strany klubu postavil diplomaticky. „Moja prvá myšlienka je, že nás už odsudzujú. Ale rovnaké to bolo aj s UEFA. Klub dokázal, že sme boli úplne nevinní,“ uviedol Guardiola pred nedeľným stretnutím.

Najškaredšie dresy na futbalových trávnikoch Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Nemceko - reprezentačný dres z MS 1994...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #manchester city #finančné pravidlá