Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prišiel Ronaldo, letíš! Saudi vyhodili reprezentanta, ktorý bol na MS

Tímu Al-Nassr pôsobiaceho v Saudi Pro League sa konečne podarilo prihlásiť Cristiana Ronalda ako nového hráča do najvyššej súťaže. No vedenie klubu muselo urobiť ťažké rozhodnutie.

07.01.2023 20:27
16 Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo so synom.
debata (1)

Podľa športového denníka al-Rijád muselo vedenie klubu zrušiť zmluvu Vincentovi Aboubakarovi aby mohlo zaregistrovať Ronalda. V Saudi Pro League platí pravidlo o obmedzenom počte cudzincov – v jednou tíme môže byť maximálne päť zahraničných futbalistov.

Aboubakar bol v tíme kamerunskej reprezentácie na nedávnych majstrovstvách sveta v Katare. V Al-Nassri bol jedným z najofenzívnejších hráčov, za klub odohral 34 zápasov a strelil dvanásť gólov.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Debut Ronalda u Saudov? Polonahý v šatni, šliape na ergometri

V minulosti bol dokonca v hľadáčiku Manchestru United a bolo by paradoxom, ak by po ňom teraz tím z Old Traffordu siahol a nahradil by práve Ronalda.

Al-Nassr je momentálne na 1. mieste v Saudi Pro League. V piatok vyhral tím podporovaný Ronaldom z tribúny nad Al Taee 2:0.

Portugalčan si musí odpykať dvojzápasový trest, keďže ešte počas pôsobenie na britských ostrovoch dostal dištanc za vyrazenie telefónu z ruky fanúšika, počas prestávky zápasu medzi Manchestrom United a Evertonom (0:1). Ronaldo tak môže debut v súťaži absolvovať 22. januára proti tímu Al-Ettifaq.

Príchod Ronalda do Rijádu a do klubu Al Nassr Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo dorazil na súkromné letisko v...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Saudi Pro League #FC Al-Nassr