Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ako prerobiť sto miliónov eur? Barcelona to dokázala na Griezmannovi

Atletico Madrid sa s FC Barcelona dohodlo na prestupe francúzskeho reprezentanta Atoina Griezmanna a podpísalo s ním zmluvu do konca júna 2026.

10.10.2022 17:00
Antoine Griezmann. Foto: ,
Antoine Griezmann vyriešil svoju futbalovú kariéru až do roku 2026.
debata

Griezmann je ďalším z mnohých nevydarených prestupov v podaní FC Barcelona z posledných rokov. Katalánci ho totiž v roku 2019 kúpili práve z Atletica Madrid za 120 miliónov eur a podpísali s ním päťročnú zmluvu.

Finančné detaily aktuálneho obchodu síce kluby nezverejnili, ale podľa talianskeho experta na prestupy Fabrizia Romana sa môže cena za Griezmanna pohybovať na úrovni 20 miliónov eur.

skslovanbratislava 1665347159 1 Čítajte viac Hanebná ligová prehra Slovana mala aj pozitíva. Prišli z nečakanej strany

Francúzovi sa počas necelých troch rokov v drese Barcelony nedarilo podľa predstáv. V 102 odohratých zápasoch dal 34 gólov. V aktuálnej sezóne, na hosťovaní v Atleticu, zasiahol do desiatich stretnutí a na konte má tri góly.

Pre Griezmanna je nová dohoda aj vykúpením z aktuálnej nelichotivej situácie. Konečne bude môcť hrať futbal bez toho, aby mu bol limitovaný čas na trávniku.

To sa v tomto ročníku španielskej La Ligy dialo pravidelne kvôli tomu, aby Atletico nemuselo Barcelone zaplatiť vyššiu sumu za jeho zapožičanie.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #atlético madrid #la liga #Antoine Griezmann